Pozor! Zlá dopravná situácia medzi Ružomberkom a Žilinou
19 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Rozsiahle kolóny sa aktuálne tvoria na ceste prvej triedy I/18 od Ružomberka až po Žilinu.

Pre TASR to potvrdila žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Výnimkou je úsek D1 na úrovni Turian v okrese Martin. Kolóny sú podľa Šefčíkovej zapríčinené zhustenou premávkou.

 Policajná hovorkyňa dodala, že cesty sú aktuálne bez škodových udalostí alebo prekážok v premávke. "Polícia neustále dohliada na premávku a robí všetky potrebné opatrenia s cieľom zlepšiť dopravnú situáciu," ubezpečila.

Zelená vlna RTVS informuje, že na trase z Vrútok do Žiliny popod hrad Strečno je aktuálne zdržanie viac ako hodinu, stojí sa už na diaľnici D1.

Na trase z Ružomberka po Hubovú je zdržanie dokopy 20 minút, z Ivachnovej po Hubovú cez Ružomberok je to dokopy 40 minút. V stúpaní na Donovaly z Ružomberka si vodiči postoja 50 minút.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik