Na predstavenie muzikálu Bedári zavítali aj naši ministri. Jednu z hlavných úloh stvárnila dcéra Martiny Šimkovičovej
20 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

14.ročník Nocí otvorených divadiel priniesol aj derniéru muzikálu Bedári. Zúčastnil sa ho minister životného prostredia Tomáš Taraba a takisto ministerka kultúry Martina Šimkovičová. Tá mala k návšteve muzikálu navyše aj významný dôvod.

Deti a teenageri si muzikál mohli pozrieť zadarmo

14.ročník kultúrnej akcie Noci otvorených  divadiel, ktorý sa konal v sobotu  18. novembra, bol iný ako tie predošlé. Známy muzikál si deti a teenageri mali teraz možnosť pozrieť zadarmo. Predstavenia sa zúčastnili aj minister životného prostredia Tomáš Taraba a Martina Šimkovičová, ministerka kultúry.

Hlavnú úlohu hrala Šimkovičovej dcéra 

Z autogramiády hercov hlavných postáv si prvých sto fanúšikov odnieslo podpísané bulletiny k inscenácii. Medzi slávnych hercov slovenskej a českej muzikálovej scény sa zaradila aj dcéra Martiny Šimkovičovej Sofia, ktorá dokonca hrala jednu z hlavných postáv, malú Cosette, píše portál Topky.

Šimkovičová v luxusných šatách a Taraba s celou rodinou

Kým Šimkovičovej dcéra žiarila na javisku, jej matka upútala pozornosť luxusným čiernym kostýmom. Tomáš Taraba na predstavenie neprišiel sám. Sprevádzala ho aj celá rodina. Obaja ministri  sa zvítali s riaditeľkou divadla Nová scéna Ingrid Fašiangovou. Po predstavení už nepútali hlavnú pozornosť ministri, ale herci, medzi ktorými vynikala Sofia Šimkovičová. 

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik