Boris Kollár má údajne ďalšie dieťa! Národ sa baví: Pri dedičskom konaní bude treba prenajať štadión
20 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Boris Kollár má údajne ďalšie dieťa. Jedna z jeho matiek, Barbora Richterová, matka dvoch jeho detí už niekoľko dní informuje na sociálnej sieti o tom, že Boris Kollár predseda hnutia Sme rodina intenzívne "pracuje" na svojej rodine ďalej a krátko po Laure Vyzváryovej, ktorá má nedávno porodila 13. dieťa, je už na svete aj dieťa číslo 14. Ľudia sa pod jej príspevkom bavia: Pri dedičskom konaní bude treba prenajať štadión, píše okrem iného.

Richterovej píšu a posielajú dôkazy o nových deťoch a mamičkách Borisa Kollára ľudia zo všetkých kútov Slovenska. 

Po Laure mala podľa Richterovej porodiť aj mladá 20 ročná slečnaa zdá sa, že dôkazy sú už nezvratné.

"Možno sa k vám už dostala informácia, že Boris Kollár má ďalšie dieťa. Matkou je Vanessa H. z Humenného. Ich syn už mal aj krst v Humennom, v reštaurácii Merrys cca 3 týždne dozadu, kde bol aj Boris Kollár prítomný," znie jedna zo správ, ktorú dostala Barbora Richterová a zhoduje sa s ďalšou. "Z blízkych zdrojov, Boris Kollár bol videný v Humennom na krstinách, povráva sa, že je to jeho ďalšie dieťa," píše Barbora na sociálnej sieti.

"Vanessa volala p. dekanovi, či by vedel poriešiť krst nemanželského dieťaťa a povedal, že áno, ale s podmienkou prítomnosti otca dieťaťa. Pri spisovaní krstu, kde sa dohadoval jeho termín, museli uviesť mená oboch rodičov a ona nadiktovala ako otca dieťaťa Borisa Kollára. Zúčastnil sa aj oslavy krstu v hoteli Merrys," potvrdzuje fakty ďalšia zo správ, ktorú Barbora dostala a ktorú aj na sociálnej sieti zverejnila.

"Vanessa kedysi vyzerala úplne inak, bola pekné dievča a teraz je už celá umelá. Má bábätko, je to chlapček, ale jeho tvár na Instagrame nikdy neukázala. Teraz bola v Dubaji na dovolenke a vozí sa na mercedese. V Humennom už dávno nebýva," ale jej mama áno, je to fitness trénerka," uvádza sa na stránke wanda.sk.

Práve mama Vanessy sa má s Borisom Kollárom poznať osobnejšie, o čom má svedčí aj fakt, že mu na Instagrame komentovala fotku, ktorou sa pochválil, že ide na dovolenku do Dubaja. "Šťastnú cestu, oddýchni, napísala Silvia Borisovi a pridala emotikon štvorlístka," píše sa na stránke wanda.sk.

Národ sa baví

Pod statusom Richterovej pribúdajú komentáre.

-Nech si už robí čo chce,hlavne, že sa nedostal do parlamentu.

-Mal by dostať u výrobcu slušnú množstevnú zľavu

-Ja sa čudujem že ešte na pipíku nemá chorobu

-Tu by dievčatá mali ostať len pri fajke mám taký pocit, lebo neviem či na dedičskom konaní majú toľko stoličiek

-Po tom všetkom, čo už celé SK vie o tom odpornom slizskom tupelovi, už bruška robí jediné zúfalým mimozám, chuderám, lebo ŽENA normálna s takým kktom určite do postele nevlezie, a jemu je jedno na čo vlezie ... no chuďatka detí

-Že tie slovenské ženy nemajú troška hrdosti a sebaúcty.

-Mna by teda len zaujímalo, že tie dievčence po Tom všetkom, čo sa dostalo von, sú ozaj také tupela, alebo nechápem, že sa zakaždým nájde ďalšia, ktora mu ukáže

-No máme slovenského inseminátora

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik