Záhada v južných Čechách! Farára našli s amputovaným penisom!
18 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Ľudia z obce na juhu Čiech zachraňovali kňaza, ktorý si podľa dôveryhodných zdrojov odrezal penis. Zranený farár ležal na fare, pomoc mu zavolala starostka. Na pomoc prišli aj miestni dobrovoľní hasiči, lebo budova bola zamknutá.  

Neprišiel na dohovorené stretnutie

Celé sa to odohralo v stredu(15.11.) večer. Farár neprišiel na dohodnuté stretnutie a nikomu sa neozýval. Starostke bolo podozrivé, že neberie telefón, tak zavolala na tiesňovú linku.

Ležal v krvi s odrezaným penisom

Na miesto vyrazili všetky záchranné zložky a takisto aj miestni dobrovoľní hasiči. Podľa niekoľkých dôveryhodných zdrojov, ktoré oslovili redakciu Noviniek, mal farár amputovaný penis. „Bolo to skutočne tak. Postarší muž mal odrezaný úd,“ potvrdil zdroj. Ďalší doplnil, že duchovný si zranenie pravdepodobne spôsobil sám. „Úd už v byte záchranári nenašli. Na mieste pobehoval len pes ,“ povedal zdroj.

Cudzie zavinenie je vylúčené

Čo presne sa stalo, to sa zatiaľ nevie. Farár skončil v nemocnici „Je v intenzívnej starostlivosti lekárov a nie je schopný poriadne komunikovať. Zatiaľ nemáme oficiálne stanovisko od lekárov ani orgánov, ktoré sa prípadom zaoberajú,“ konštatoval generálny vikár českobudejovickej diecézy, pod ktorú kňaz patrí. Policajti však vylúčili cudzie zavinenie. Hovorca juhočeských policajtov Jiří Matzner však bližšie situáciu nechcel komentovať.

Obyvatelia obce dúfajú, že sa čoskoro vráti a bude v poriadku 

Záchranári uviedli, že do obce vycestovali, ale takisto nechceli podávať informácie o zdravotnom stave pána farára. Na prípad ako prvý upozornil server Blesk.cz. Tamojší obyvatelia sú v šoku. „Od rána mi volajú ľudia .Som z toho skutočne zničená. Informácie sú nepodložené. Zdajú sa mi ako špekulácia , ktorá môže dosť ublížiť,“ vyjadrila sa starostka. Dodala, že kňaza poznajú už celé roky a dúfajú, že sa k nim zase opäť vráti a bude v poriadku.

KĽUDNE PÔJDE DO VÄZENIA! Rowlingová trvá na tom, že muž je muž a žena je žena
Pokojne ma zatvorte na dva roky do väzenia, odkázala Joanne Rowlingová, slávna autorka knižiek príbehov Harryho Pottera. Spisovateľka dlhodobo vystupuje proti tomu, aby sa v rámci obrany práv transgender osôb nesmelo hovoriť, že muž je muž a žena... Čítať ďalej
18 | 11 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik