NECHUTNÉ A PODLÉ! Na tanier naaranžovali vlastné vlasy!
19 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Neuveriteľné, čoho všetkého sú schopní ľudia, ak sa chcú vyhnúť svojim povinnostiam, napríklad aj platbe za tovar či služby. Z toho, čo vymyslel pár v anglickom meste Blackburn, aby  nemusel platiť za jedlo v reštaurácii , vám nebude právenajlepšie. 

Vlasy v tanieri s jedlom

Majiteľ reštaurácie v anglickom meste Blackburn Tom Croft musel vrátiť  zákazníkom peniaze za hovädziu  pečeň, v ktorej údajne našli vlas.

Aké však bolo jeho prekvapenie, keď si pozrel záznamy z  bezpečnostných kamier, aby skontroloval vlasy svojho personálu! Videl, ako zákazníčka naaranžovala do taniera prameň vlastných vlasov!

Ešte urobili aj škandál

Na videu vidno, ako si žena a muž šepkajú a potom žena vytiahne kúsok svojich dlhých čiernych vlasov a položí ich na poloprázdny tanier. Nato zákazníci urobili obsluhujúcim nepríjemnú scénu kvôli vlasu v jedle. Preto im bola vrátená plná suma za pokazené jedlo.

Bezcharakternosť nemá hraníc!

„Bol som znechutený a naštvaný, skutočne naštvaný. Existujú ľudia, ktorí sú ochotní ohroziť povesť podniku kvôli jedlu za 12,95 libry. Ľudia nechcú jesť na miestach, kde nájdu vlasy v jedle,“ opísal majiteľ svoje dojmy z celého incidentu. Tom Croft  je spoluvlastníkom reštaurácie päť a pol roka. Nikdy predtým nič také nezažil.

KĽUDNE PÔJDE DO VÄZENIA! Rowlingová trvá na tom, že muž je muž a žena je žena
Pokojne ma zatvorte na dva roky do väzenia, odkázala Joanne Rowlingová, slávna autorka knižiek príbehov Harryho Pottera. Spisovateľka dlhodobo vystupuje proti tomu, aby sa v rámci obrany práv transgender osôb nesmelo hovoriť, že muž je muž a žena... Čítať ďalej
18 | 11 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik