Eštok o Matovičovi: OPOZÍCIA SI NAŠLA SUPER UČITEĽA! (VIDEO)
18 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Mrzí ma, že aj príčetná časť opozície si za svojho učiteľa politickej kultúry vybrala práve Igora Matoviča. Skonštatoval to minister vnútra Matúš Šutaj Eštók (Hlas-SD) vo svojom vystúpení v parlamente. 

Nemajú ani sto dní, aby zistili, do akého marazmu prichádzajú

Matúš Šutaj Eštók vo svojom vystúpení zdôraznil, že nová parlamentná politická kultúra je taká, aká je. On však musí rešpektovať aj  fakt, že opozícia ministrom novej vlády nechce dať ani tých tradičných 100 dní na to, aby zistili, do akého marazmu prichádzajú.

Ďalšia absurdita

Za absurdné minister vnútra pokladá aj to, že opozícia ide vyslovovať nedôveru ministrovi vlády, pričom vláda ešte nemá schválené ani programové vyhlásenie.

Dobrý učiteľ Matovič

Je to vaša politika, vaša politická kultúra , máte dobrých učiteľov. Igor Matovič je určite jeden z tých, čo má čo naučiť o politickej kultúre , tak vám gratulujem, povedal Matúš Šutaj Eštók.

Jeho chrbát kritiku ustojí

Minister vnútra je zároveň pripravený čeliť kritike a ako sa vyjadril , jeho chrbát je dostatočne široký na to, aby tú kritiku ustál. Ide  mu len o to, aby aj v policajnom zbore platil zákon pre každého . Strana Hlas-SD o tom hovorila aj pred voľbami. Strana bude robiť všetko pre to, aby bol na Slovensku konečne právny štát  a bude pracovať pre ľudí, aby sa im žilo lepšie, zdôraznil.

Veľa šťastia k spojencovi!

V závere prejavu Šutaj Eštók podotkol, že hádzanie polien pod nohy zo strany opozície  patrí k štandardnej politickej kultúre , ale mnohí kolegovia z Progresívneho Slovenska si ju ešte chcú aj okoreniť. On im však praje veľa šťastia,  pričom im ironicky zagratuloval k spojencovi- Igorovi Matovičovi.

Fico na sneme Smeru: STOJÍM ZA ROZHODNUTIAMI MINISTRA VNÚTRA! (VIDEO)
V priebehu roka 2024 musí Smer-SD vyriešiť vzťah k strane európskych socialistov. Premiér a predseda strany Robert Fico to vyhlásil v prejave na piatkovom straníckom sneme. Za jednotku kandidátnej listiny do eurovolieb navrhne Fico Moniku Beňovú.... Čítať ďalej
17 | 11 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik