Do Brusela pošleme Blahu a Uhríka. Na hrad pojde Pelle a Lucia do rici
18 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

Bruselský liberalizmus aj Nicholsonovú pomaly triafa šľak. Lucia opäť prehovorila. Zvolila si akési nárečie, hatlaninu. Aby aj takto prejavila „národné“ cítenie. Ale svojský posmešný štýl neopustila. Aby  sa nám zdalo, že má všetko na háku. Ale nie, pravda je iná.

S posratým Bruselom sa čoskoro bude lúčiť, Edo je v rici, na eurokandidátku  ju teda nedá a v slovenskom parlamente tiež nebude. Končia jej sladké časy. Miesto do Brusela pujdze za Edom do rici.

A netrápi ju len Brusel, Blaha a Uhrík. Ešte sa nespamätala z Ficovho víťazstva a porážky liberálov. Nemôže prijať, že Pellegrini je opäť s Ficom. Preto je Pelle ďalší strašiak.  Aj keď ešte neohlásil kandidatúru na prezidenta, prieskumy ukazujú, že ľudia ho chcú a jej milovaný Korčok dostane na frak. To sa nemôže stať. Po najkrajšej prezidentke je to ten najlepší kandidát. Veď s ním po Blave behala, voličov nadháňala, podpisy zbierala. Ide ju z toho šľak trafiť. Tak sa úfala, že si ju vyberie za svoju poradkyňu. Bublina spľasla, nič z toho nebude.

Aby som toľko nekonšpirovala,  prejdime radšej k Luckinej hatlanine. Tak teda čujme, čo nám to tá strapatá pani z Bruselu odkazuje:

„Zas tu smrdzí 17. november. Co furt od nás chce s tou oslavou slobody, lásky a praudy. Heš, ideš voľakam.

Šak tí nadržanci, čo tam štrngali s kľúčmi na námestiach, sú už v menšine. Šľapeme po nich jak šľapka po Krížnej. Teraz tu vládneme my - mlčiaca väčšina od čiernobielych televízorov, naši potomkovia , decká proletárov, mávačov na prvého mája, šelijakých birmovaných komunistov a mečárových privatizérov.

Choď už dákam s tou oslavou demokracie. Šak sme si zvolili Fica a Danka a do teho tvojeho posratého Brusela pošleme Blahu a Uhríka. A na hrad pojde Pelle. Nah tých liberálov aj roztrhne. Dyktát z Bruselu nám už ide hore krkem. Aj tie trynáste dochodky oželeme, aj tie predražené tendre a cédéčka v nemocnicách, na ktoré sa aj tak dostaneme až po smrty. Hlavne, že nám tu nebude strašit tá džendžer na školách a že šetcia buzeranty sa vystahujú do západných bordelov. My tu nepatríme žádnemu kvetinkovému Bruselu a Amerike, to si nafurt zapamataj, ty jeden November. My patríme Októbru, Putynovi a Ježišovi Krystovy. A ešče Kuffovi. Jednému aj druhému.

Tak chod už dákam, ty November aj s tou budajovou baretkou. Tu sa len čepce a krpce a širáky budú nosit, lebo toto je slovenská kultúra a žádna iná. Jedna kultúra, jeden národ, jedna Infovojna. Za Martinu, na pláž!!!

Dnes si tu naposledy aj s tými liberálnymi oslavovačmi z námescí. Budúci rok sem už nepáchneš, také tu Fico narobý porádky. A tú svíčku, co zapálim, nebude za nejakú tvoju demokraciu a tí tvoje svíčkové protesty. Hovno. Bude za Fica a za Tisa a za fúnus slobody, z kerej sem sa nigdá nenažral. Tak idz z bohem, November.“

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik