Čo rozplakalo Majku Demitrovú
18 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Je to už 12 rokov, čo Slovenskom otriasla hrozná správa, že vynikajúci hokejista Pavol Demitra tragicky zahynul. Jeho manželka sa teraz dozvedela správu, ktorá ju rozplakala.  

Tragédia, ktorá otriasla Slovenskom

V roku 2011 tragicky zahynul hokejista Pavol Demitra. Jeho manželka Majka sa musela s obrovskou bolesťou vyrovnať, veď sa musela postarať o dve malé deti. Dcéra Zara mala v čase tragédie šesť  rokov a syn Lucas osem.

Mimoriadna charizma

Všade, kde sa Pavol Demitra objavil, po sebe zanechal nezmazateľnú stopu, pretože bol nesmierne ľudský, príjemný a skromný. Preto ani po dlhom čase, ktorý uplynul od jeho smrti , na neho ľudia nezabúdajú.

Reakcia od klubu

Majka Demitrová ostala v šoku od dojatia, že aj po tak dlhej dobe si klub St. Louis Blues, kde jej nebohý manžel strávil osem sezón, na neho spomína a že bude uvedený do Siene slávy. Prostredníctvom videohovoru počula tieto slová od Tkachuka: "Mám ešte lepšie správy, idem do Siene slávy spolu s Pavlom, takže Pavol bude uvedený do Siene slávy St. Louis Blues, príde k tomu v januári. Som skutočne nadšený, že sa tam dostanem, ale ešte väčšiu radosť mám z toho, že tam pôjdem s Pavlom. Som šťastný za teba, tvoje deti i rodinu. Ak by som nehral s Pavlom, moja kariéra by sa nedostala tam, kde bola. "  

Nemohla tomu uveriť

"Nemôžem tomu uveriť, stále spracovávam túto informáciu. Môj bože, nemôžem uveriť. Bože, neviem, čo mám povedať, som dojatá, toto som nečakala. Blahoželám aj tebe, Keith," reagovala na jeho slová Majka Demitrová.

Obrovský smútok ministra financií Ladislava Kamenického
Minister financií Ladislav Kamenický (SMER - SSD) sa na sociálnej sieti zdôveril svojim priateľom a sledovateľom s veľmi smutnou rodinnou udalosťou, ktoré zasiahla celú jeho rodinu. Milí priatelia, začal v úvode Ladislav Kamenický. "Dnes v noci... Čítať ďalej
15 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik