SMERÁCI ŠOKUJÚ SÚVISLOSŤAMI: TOTO MUSÍ SKONČIŤ! (VIDEO)
17 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Status chránenca sa tu rozdával zločincom ako lístky do kina. Toto musí skončiť! Skonštatovali to svorne nový vedúci úradu vlády Juraj Gedra spolu s Richardom Glückom (obaja Smer SSD) vo videu na sociálnej sieti.

Last minute upratovanie...

Termín status chránenca začala verejnosť vnímať potom, ako ho narýchlo pridelili tzv. čurillovcom. Zariadiť takto, aby boli aj po voľbách funkcionári NAKA nedotknuteľní, to sme tu ešte nemali.

Gedra poznamenáva, že doposiaľ nikto asi ani len netušil, že existuje nejaký úrad na ochranu oznamovateľov protispoločenskej činnosti, kým sa nestal prekážkou upratovania “chránenej zvery” v polícii, ktorí z nej urobili politický nástroj bývalej vlády.

Zase tí istí ľudia, tie isté SOROŠOVE mimovládky a tie isté média!

Smeráci sa teda rozhodli bližšie pozrieť na úrad a jeho zamestnancov. “Nevyhli sme sa silnému pocitu, že aj tento štátny orgán padol za obeť úzkej skupine ľudí prepojených na média hlavného prúdu a mimovládne organizácie s jasným financovaním zo zahraničia. Všade to robia úplne rovnako ako cez kopirák, stále tí istí ľudia, tie isté mimovládky a tie isté média,” konštatuje vedúci úradu vlády.

"Na čele úradu je pani Zuzana Dlugošová. Bývala poradkyňa veľvyslanca USA! Samotná Zuzana Čaputová bola jej advokátskou koncipientkou ako aj kolegyňou v nadácii Via IURIS a ako by to bolo, ak by nespolupracovala so sorošovou Nadáciou otvorenej spoločnosti,” približuje Gedra.

“To, že samotná Zuzana Dlugošová bola advokátskou koncipientkou dnes predsedu špecializovaného trestného súdu pána Hrubalu len podčiarkuje, z ktorého politického tábora pani Dlugošová je,” pokračuje Glück.

Politici upozornili aj na skutočnosť, že počet prípadov, ktoré riešili na jedného zamestnanca spočítate na prstoch vlastných rúk.

Zuzana Dlugošová, Foto: Screenshot Facebook/Správy RTVS

Upozornili aj na ďalšiu zaujímavosť: “Organizácia konferencií, z ktorých asi jedna najviac vystihuje všetky ostatné. Festival Pucung v spolupráci s Nadáciou zastavme korupciu, ktorú zakladal ESET, kde sa stále opakovali mená účastníkov ako bývalý policajný prezident Hamran, jeho viceprezident Damian a Imre, pán Jenčo, ktorý dnes tiež zázračne požíva status chránenca úradu.”

“Hviezdny párik ako sudkyňa Záleska s pani Tódovou nemohli chýbať a ako by to bolo bez špeciálneho politického prokurátora Lipšica. Ako bombónik účastníkom tohto zvláštneho festivalu bol aj známy to zločinec a profesionálny udavač Imrecze,” pokračoval Gedra s tým, že sa pri tom pýšia spoluprácou s redakciami sme.sk, denníka N a aktualít.sk.

Viac vo videu:

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Fico neskrýva pohoršenie: POKRYTECTVO MÉDIÍ HLAVNÉHO PRÚDU A OPOZIČNÝCH POLITIKOV!
Kde ste boli vy, samozvaní ochrancovia demokracie, keď vaša ministerka spravodlivosti Kolíková zakazovala vstup vybraným médiám na jej tlačovky?! Viac vo videu: <iframe... Čítať ďalej
17 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik