LIPŠICOVEJ ORGANIZOVANEJ SKUPINE PRIHÁRA! Médiá si môžu vypočuť celú nahrávku. Príjmu výzvu? (VIDEO)
17 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Lipšicovi a jeho kumpánom TEČIE DO TOPÁNOK, a tak im MEDIÁLNE STÁDO musí pomáhať! Erik Kaliňák (Smer-SD)  vo  svojom najnovšom  facebookovom statuse zverejnil video, v ktorom podáva dôkaz, že špeciálny prokurátor Daniel Lipšic sa v boji proti Smeru neštíti ničoho. A že médiá hlavného prúdu sú  poslušnými ovečkami v jeho stáde.

Vraj zmanipulovaná nahrávka

Erik Kaliňák v úvode videa hovorí, že Lipšicovo mediálne stádo opäť zabralo , pretože všetky denníky hlavného prúdu a takisto aj televízie  informovali jednohlasne, že nahrávka, na ktorej sa Lipšicov podriadený prokurátor Repa riadi  pokynmi kajúcnika  Makóa a vyhráža sa  policajtovi Kučerkovi,  je vraj zmanipulovaná, hollywoodsky  zostrihaná a vymyslená. Toto má na svedomí samozrejme Smer.  

Posudok z kriminalistického a expertízneho ústavu

Médiá informovali, že  posudok, ktorý urobil kriminalisticko- expertízny ústav policajného zboru prišiel k záveru, že nahrávka zložená z dvoch zvukových záznamov má rôzne úrovne hlasitosti a bola upravovaná bezplatne dostupným softvérovým systémom.

Dôkaz, že Lipšicovej organizovanej skupine prihára

Kaliňák pokračuje , že Lipšicovej  organizovanej skupine tečie do topánok , pretože  vedia, že Kučerka odovzdal neupravenú nahrávku generálnej prokuratúre . Kučerka ju žiadal prehrať na súde ako dôkaz, že bol k priznaniu dovydieraný Repom , no sudca Kliment po tom, čo si ju súkromne vypočul, to neumožnil.

Foto: FB/Erik Kaliňák

Očistiť sa nemôže, tak bude klamať

Podľa Kaliňáka Lipšicovi kumpáni sa už očistiť  nemôžu, tak budú do poslednej chvíle klamať . Lipšic sa totiž neštíti žiadnej podlosti, ak ide o boj proti Smeru.

Ako to teda bolo s upravovanou nahrávkou v skutočnosti?

Nahrávka zo Smeru je skrátená a na  mediálne účely upravená, konštatuje mladý politik  a dodáva, že to Smer priznal aj médiám. Zvuk je vyčistený a zosilnený a to je všetko. Žiadna manipulácia sa nekonala. 

Výzva pre mainstream

V závere svojho videa Erik  Kaliňák vraví, že neverí, že by médiá boli Lipšicom oklamané , skôr  si myslí, že jeho lži vedome šírili. Ak však tvrdia, že chcú len objektívne informovať verejnosť, majú  teraz takú možnosť. Môžu zverejniť , že na čele špeciálnej prokuratúry stojí podvodník , ktorý sa neštíti žiadnej podlosti.

„Máte unikátnu možnosť dokázať, že nie ste len ovečkou v Lipšicovom mediálnom stáde, ale s objektívnym informovaním verejnosti to myslíte naozaj vážne," uzatvára a ponúka možnosť vypočuť si celú nahrávku s titulkami.

SMERÁCI ŠOKUJÚ SÚVISLOSŤAMI: TOTO MUSÍ SKONČIŤ! (VIDEO)
Status chránenca sa tu rozdával zločincom ako lístky do kina. Toto musí skončiť! Skonštatovali to svorne nový vedúci úradu vlády Juraj Gedra spolu s Richardom Glückom (obaja Smer SSD) vo videu na sociálnej sieti. Last minute upratovanie... Termín... Čítať ďalej
17 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik