Hlas ľudu: Verona je jedna chudera -  napoly slepá, napoly hluchá
18 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

Alebo vidí a počuje len to, čo chce. Isté ale je, že vždy ako prvá reaguje na aktuálne dianie. Vypisuje nenávistné komentáre voči  Ficovi a oslavné básne na seba samu. Je prvá, čo by Fica a jeho vládu v jedovatých zuboch roztrhala.

Ale vie ona byť aj dobrá. Takého Lipšica by svätožiarou ovenčila.

Aj keď sme si pred rokmi sľúbili lásku a pravdu len, aj keď si mnohí farizeji s hubou plnou fráz pripomínajú novembrové udalosti spred tridsiatich štyroch rokov, skutočnosť má ďaleko od novembrových sľubov. Pravdu sme znehodnotili, stala sa proklamovaným tovarom, ktorým sa radi oháňame. S pravdou to zašlo až tak ďaleko, že len tí dobrí majú pravdu, že o pravde sa nediskutuje.

A taká je aj naša Verona

Veľa nenávisti voči oponentom sa vošlo do jej  čiernej duše. Ona nevie, čo je to  láska k blížnemu. Nevie, že nenávisť plodí nenávisť.  Žlčovité slová,  ktoré adresuje  Ficovi a jeho bande, sú na programe každého jej dňa. Aj toho včerajšieho, aj tých pred ním. A tak bude aj zajtra, aj potom.

Spravodlivá Verona je ale napoly slepá a napoly hluchá. O Kiskových zlodejstvách ani necekne. Jeho hriechy nevidí ani o nich nepočuje. Nevidí a nepočuje ani chorého Matoviča, ktorý zasmradil celý parlament. Nepovie ani slovo o tom, ako oklamal voličov s päťsto eurami. Ale na druhej strane vykrikuje, ako sa Fico so zmanipulovanými nahrávkami preklamal až  do vlády. Lebo svätý Daniel povedal.

Veronika, dnes budeš mať plnú hubu lásky,  pravdy a slobody. Čo keby si sa oslobodila od tej nenávisti? Čo keby si tak tak prešla od slov k činom?!

ĎALŠIA VERONIKINA PERLA DUCHA! Chce tromfnúť Igora?
Opozícia delí voličov na demokratických a nedemokratických. To jest na takých, ktorí volia správne, progresívne a na takých, ktorí volia zlého Fica. Igor Matovič najnovšie prišiel s verziou debilných a rozumných slovenských okresov. No a Veronika... Čítať ďalej
17 | 11 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik