Gyimesi odkazuje progresívnym médiám: DOSŤ BOLO NECHUTNEJ PROPAGANDY!
17 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Progresívna tlač ochutnala liek, ktorý doteraz predpisovala ostatným! Médiá hlavného prúdu kritizuje stále viac ľudí. Bývalý poslanec NR SR György​​​​​​​ Gyimesi si ich momentálne podáva na sociálnej sieti. Vysvetľuje aj, že sa médií politici bývalej vlády báli.       

Slúžili a robili nevkusnú propagandu

Vláda Roberta Fica prijala isté opatrenia vo vzťahu k médiám hlavného prúdu. To samozrejme kritizuje opozícia, ale väčšina národa s názormi vlády  súhlasí. Veď mainstream už dlhodobo zavádza a manipuluje. Ľudia mu už prestávajú veriť.

Gyimesi bez servítky

György Gyimesi si nezvykne dávať servítku pred ústa. Aj teraz vo svojom facebookovom statuse píše, že mainstream len ochutnal vlastnú medicínu, ktorú predtým servíroval iným. Médiá ako Denník N, Aktuality, či SME v minulosti neinformovali verejnosť objektívne, ale si zvykli robiť politiku a nevkusnú propagandu, napísal bývalý poslanec.

Politici sa médií boja

O tom, akú silu majú médiá svedčí aj fakt, že existovala veľká skupina poslancov (napríklad Heger, Naď, Šeliga), ktorí robili politiku podľa toho, čo sa písalo v mainstreame prípadne tak, aby ani náhodou nepovedali alebo neurobili niečo, čím by mainstream naštvali, vysvetlil.  

BOMBASTICKÉ titulky v médiách nezabrali! Ministerstvo vnútra reaguje na rozhodnutia súdu
Ministerstvo vnútra podáva odvolania voči rozhodnutiam súdov v prípadoch príslušníkov PZ postavených mimo služby. Ministerstvo vnútra podalo ako prvé odvolanie voči uzneseniu Mestského súdu Bratislava IV v prípade Branka Kišša. Trvá na tom, že v... Čítať ďalej
17 | 11 | 2023 | Tiana Zaťková/TASR

Fantómová sila

“To dodávalo daným médiám fantómovú silu a pocit neuveriteľnej dôležitosti a nadradenosti. Kádrovali politikov, vulgárne propagovali jeden jediný názor (všetky ostatné boli podradné a nemali mať miesto v mediálnom priestore), nálepkovali svojich ideologických súperov a snažili sa ich všemožne znemožniť,” skonštatoval Gyimesi.

Progresívne médiá, zdroj: FB/Gyimesi | Médiá

Ostalo im už len kvílenie

Lenže situácia sa zmenila a oni narazili. “A nie málo. Ich miláčikovia boli z politiky buď vyprevadení, alebo zažili prehru. Ako silnejšie sa po voľbách ukázali tzv. “alternatívne médiá” a dnes sa čudujú, že s nimi z novej vlády nechce mať nikto nič spoločné. Že sú so svojimi dezinformáciami na okraji, neželaní hostia na úrade vlády, že im nechcú odpovedať na otázky a ponuky na rozhovor. Proste sú tam, kde si už dávno zaslúžili byť a ostalo im len to povestné liberálno-progresívne kvílenie,” uzatvoril svoj status.

KRÁĽ HOAXOV Púchovský opúšťa policajnú stránku! Smeruje k Spišiakovi (VIDEO)
Púchovský zo stránky Hoaxy a podvody Polícia SR, ktorá okydávala politikov a zneužívala stránku na výpady voči opozícii ide robiť asistenta k Spišiakovi z Progresívneho Slovenska. Konečne odkrývajú pre koho robili a kto to tu všetko riadil.... Čítať ďalej
17 | 11 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik