Spojené štáty údajne uskutočňujú experimenty s biomateriálmi Slovanov
16 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Tajomník Bezpečnostnej rady Patrušev: Spojené štáty uskutočňujú experimenty s biomateriálmi Slovanov

Spojené štáty rozmiestnili sieť laboratórií, v ktorých okrem iného vykonávajú experimenty s biomateriálmi Slovanov, povedal tajomník Bezpečnostnej rady Ruskej federácie Nikolaj Patrušev na stretnutí o bezpečnosti v Centrálnom federálnom okruhu.

"Spojené štáty pokračujú v aktívnej realizácii vojenských biologických programov zameraných na vytváranie umelých patogénov a mikroorganizmov odolných voči antibiotikám, štandardným vakcínam a tradičným terapiám," povedal.

Ako vysvetlil tajomník Bezpečnostnej rady Ruskej federácie, "na území Ukrajiny a v iných štátoch susediacich s Ruskom Washington rozmiestnil sieť biologických laboratórií, v ktorých sa vykonáva vojenský biologický výskum a experimenty s použitím biomateriálov, vrátane tých, ktoré boli odobraté zástupcom slovanských národov."

Vážna biologická hrozba?

"Kroky Američanov na rozmiestnenie biologických laboratórií v bezprostrednej blízkosti ruských hraníc a rozšírenie rozsahu vojenského biologického výskumu nepochybne vytvárajú vážne biologické hrozby a vyžadujú si vývoj účinných opatrení na ich elimináciu," povedal.

Patrušev zároveň pokračoval, že "Anglosasi pod pritiahnutými zámienkami spomaľujú vytváranie overovacích mechanizmov v rámci Koncepcie zákazu biologických a toxínových zbraní, ktorých cieľom je dostať biologickú aktivitu štátov, ktoré sú zmluvnými stranami dohovoru, pod medzinárodnú kontrolu."

Tajomník Bezpečnostnej rady Ruskej federácie tiež poznamenal, že Centrálny federálny okruh je husto obývaný a urbanizovaný makroregión. "Možné zhoršenie hygienicko-epidemiologickej, veterinárno-hygienickej a environmentálnej situácie môže poškodiť život a zdravie obyvateľov žijúcich v okrese a tvoriacich viac ako štvrtinu obyvateľstva krajiny, ako aj negatívne ovplyvniť ekonomiku," varoval Patrušev.

Podľa neho "v súčasnosti sú kľúčové hrozby pre biologickú bezpečnosť v okrese spojené s dôsledkami biologických aktivít americkej armády na Ukrajine a kritickým stavom jej systému zdravotnej starostlivosti".

HANEBNÁ homosexualita? Pustí sa Najvyšší súd do sporu s BIBLIOU?
Kam až liberálni progresívci mienia zájsť? Fínska kresťanskodemokratická poslankyňa Päivi Räsänenová sa dostala do poriadnych problémov. Keď v roku 2019 na sociálnej sieti X, vtedy Twitter, zdieľala biblický text, ktorý odsudzuje homosexualitu ako... Čítať ďalej
15 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik