Sľub Kramplovej z SNS! Hrôzovláda liberalizmu sa na Slovensku skončila
15 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

SPOLOČNE ZASTAVÍME LIBERALIZMUS! Sľúbila Dagmar Kramplová bezprostredne po zložení poslaneckého sľubu v NR SR a ujala sa funkcie poslankyne NR SR. Kramplová je presvedčená, že hrôzovláda liberalizmu sa na Slovensku skončila!

"Viac ako tri roky sme spolu bojovali proti arogancii zo západu riadených vlád, ktoré boli podporované prozápadnými médiami a zo zahraničia platenými mimovládkami. A rovnako sme bojovali proti arogancii prezidentského paláca, ktorý so sebe vlastným liberálnym pokrytectvom všetky darebáctva Matovičovej, Hegerovej a Ódorovej vlády kryl. Táto hrôzovláda liberalizmu sa na Slovensku skončila!" Sľúbila Dagmar Kramplová na sociálnej sieti.

Tridsať rokov existencie samostatnej Slovenskej republiky nás podľa Kramplovej dostatočne presvedčilo o tom, že najväčším nepriateľom normálneho a zdravého života na Slovensku je západom neprestajne vnucovaný liberalizmus, ktorý si vždy našiel svojich ochotných poskokov v prozápadných politikoch!

"Zrkadlo liberalizmu nastavil absolútny rozvrat a rozklad štátu, ktorý na Slovensku nastal po roku 2020," myslí si Kramplová.

"Tí, ktorí s týmto rozvratom nesúhlasili, boli bití, šikanovaní, terorizovaní, zatýkaní a dokonca zomierali vo väzení. Sabotovanie referenda liberálnou prezidentkou, nekontrolovaný príliv utečencov, vojna v bezpečnostných zložkách, vývoz zbraní do konfliktných zón, podpis okupačnej dohody a úplný rozvrat hospodárstva sú presným obrazom toho, ako to vyzerá, keď liberalizmu spadne maska falošnej slobody a demokracie!" Vysvetľuje ďalej poslankyňa NR SR z SNS.

"Je bez akejkoľvek pochybnosti, že ak sa má na Slovensko vrátiť normálny život, kde budú ľudia spokojne a šťastne žiť, musia byť zastavení všetci pôvodcovia tohto liberálneho zla a ja považujem za svoju povinnosť teraz už z pozície poslankyne NR SR spraviť všetko pre to, aby boli občania Slovenskej republiky pred týmto zlom liberalizmu ochránení!" Konštatuje v závere príspevku Dagmar Kramplová.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik