Plné gate a sľuby? Alebo Trump na 700 rokov do basy?
16 | 11 | 2023 I Milan Laca

Biden varuje pred Trumpovou pomstou, ak vyhrá voľby.  

Biden: Trump sa bude snažiť pomstiť, ak vyhrá voľby v roku 2024.

Hrozba! 
"Keď Trump hovorí o tom, čo urobí, ak sa vráti do prezidentského úradu, sľubuje 'pomstu a odplatu'. A ak vyhrám voľby ja, sľubujem, že nikoho nenechám bokom," povedal Biden na darcovskom podujatí v  San Franciscu.  
NEMCI V PANIKE! Čo ich tak desí?
Vyústi konflikt v Gaze do teroristických útokov v Európe? Väčšina Nemcov sa bojí, že masové teroristické útoky v dôsledku vojny medzi Izraelom a Hamasom prídu práve do Nemecka. Čo je však zarážajúce, nie sú to teroristické útoky, ktoré Nemcov... Čítať ďalej
15 | 11 | 2023 | Diana Zaťková
Optimista
Trump neustále hovorí o pochmúrnej budúcnosti Spojených štátov, o oslabenej, stratenej veľkosti, rozdelenej krajine, poznamenal súčasný prezident. Dodal, že naopak, on vidí dobré vyhliadky pre štát.
Jednou nohou v base! 
Trump čelí v poslednom období celkovo 91 obvineniam v štyroch trestných veciach, ktoré označuje za pokus demokratického establishmentu zabrániť mu v návrate do Bieleho domu. Najzávažnejšie články hrozia Trumpovi 20-ročným väzením. Ak sa trest určí spôsobom sčítania podmienok, potom môže byť odsúdený na niekoľko storočí väzenia. Na základe súhrnu obvinení mu hrozí viac ako 700 rokov väzenia.
Idú po ňom
Možný návrat bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa do Bieleho domu, ak vyhrá prezidentské voľby na budúci rok, spochybňuje myšlienku globálneho vedenia USA v budúcnosti, tvrdí autor článku v The Financial Times. "Vyhliadka na Trumpov návrat do Bieleho domu vyvoláva obrovské otázky o budúcnosti globálneho vedenia Ameriky. Počas svojho prvého funkčného obdobia flirtoval s myšlienkou vystúpenia USA z NATO. Počas druhého funkčného obdobia môže z neho odísť,“ píše sa v článku. Autor zároveň poznamenáva, že súčasný americký prezident Joe Biden verí, že svet bude údajne bezpečnejší, ak bude môcť Washington hrať úlohu vodcu, alebo strážcu poriadku.
Príde zmena?

Gideon Rachman však tiež píše, že Biden má zastaraný pohľad na svetový poriadok a existuje možnosť, že sa stane posledným americkým prezidentom, ktorý sa drží myšlienky Spojených štátov ako „liberálneho hegemóna“ vo svete. Ak bude Trump na budúci rok zvolený, nová americká administratíva sa môže vzdať myšlienky, že je v záujme Washingtonu „udržiavať bezpečnosť“ v Európe, severovýchodnej Ázii a v oblasti  Perzského zálivu.

Vyzabíjajte ich čím skôr, musím vyhrať voľby!
Spojené štáty požadovali, aby Izrael urýchlil operáciu, bez ohľadu na obete. Ruská tajná služba: USA za zatvorenými dverami vyzývajú Izrael, aby urýchlil operáciu v Gaze. Dve tváre? Spojené štáty za zatvorenými dverami vyzývajú izraelské... Čítať ďalej
13 | 11 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!