OSTRÁ POTÝČKA v NR SR pred novinármi: Pustili sa do seba Matovič s Mažgútom! (VIDEO)
15 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Poriadne ostrá hádka vo foyer parlamentu! Novinári sa stali svedkami "pretláčania sa" dvoch poslancov. Tentokrát sa do seba pustili líder hnutia Slovensko Igor Matovič  a poslanec za Smer-SD Ján Mažgút. Padali aj hrubé výrazy!

Vo foyer NR SR sa zdržujú nielen politici, ale aj médiá. Konfrontácia medzi jednotlivými poslancami sa tak zákonite stáva verejnou. To si, pravdepodobne, aktéri dnešného výstupu poriadne neuvedomili. Matovič a Mažgút sa mali pôvodne podieľať na živom vstupe RTVS, ale nakoniec všetko dopadlo inak, informujú Noviny PLUS.

Padali aj hrubé výrazy

Namiesto spoločnej debaty sa pustili do konfliktu. Obaja poslanci sa dostali do konfliktu, ktorý bol pokračovaním ich stretu na brífingu pred Úradom vlády SR. ​

Padali slová oko chrapúň a tupec a zdalo sa, že sa by mohol padnúť aj nejaký ten úder. Igor Matovič si chybu za provokáciu pre Noviny PLUS nepriznal, reagoval tým, že mu Mažgút poškodil káble na Raptore. 

​Igor Matovič zároveň tvrdí, že má pokračovanie ku konfliktu pred Úradom vlady SR a prisľúbil nové informácie na tlačovej konferencii. Kedy, či kde bude však nešpecifikoval. 

Matovič opäť VYVÁDZAL! A skritizoval VŠETKÝCH... Vládu aj opozíciu (VIDEO)
Kým Šimečka či Krúpa počas utorkovej diskusie o programovom vyhlásení vlády (PVV) kritizovali predložený dokument, poslanec Národnej rady (NR) SR Igor Matovič (klub Slovensko, Za ľudí, KÚ) skritizoval koalíciu aj opozíciu. Nezaprel sa Vláde... Čítať ďalej
14 | 11 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik