Hlas ľudu: INFORMÁCIA O PAKTE ŠTYROCH STRÁN O ÚTOČENÍ NA ŠTVRTÚ FICOVU VLÁDU
15 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

Moje milované médiá, drahá LGBT komunita, milí Európania a Európanky! Dovoľte mi, aby som vás ako predseda najsilnejšej opozičnej strany privítal na plačovke z príležitosti uzavretia PAKTU ŠTYROCH STRÁN O  ÚTOČENÍ  NA ŠVRTÚ FICOVU VLÁDU!

Dobre ste počuli, plačovka nebol brbt, ale holá skutočnosť. Ešte stále sme sa nespamätali z hanebnej porážky. Ešte stále máme plač na krajíčku. Ale plakať nám nepomôže. Musíme sa otriasť a ísť ďalej. Preto robíme ako fretky. Dokonca v predstihu sme chceli odvolávať Eštoka. Ale poďme už k veci.

Na slávnostnom akte boli prítomní:

za PS: ja Michal Šimečka ako predseda najsilnejšej opozičnej strany, Irena Biháryová ako splnomocnenkyňa  na podpis, Michal Truban ako vyslanec dať nám do nosa a  Tomáš Valášek ako bývalý veľvyslanec a naša posila,

za Sasku: Mária Kolíková,

za OĽANO Slovensko: Michal Šipoš,

za KDH neposlali nikoho, ale súhlasia.

K obsahu nášho paktu sa nebudem vyjadrovať. Z názvu je každému debilovi jasné, o čo ide. Veď sme sa aj čosi natrápili, kým sme ho spoločne vymysleli. Poviem vám, bola to fuška, až sa mi z kečky parilo.

Hlas ľudu: Edo píše Uršuli
Milá moja Uršuľa! Pozerám sa na túto fotografiu a chytá ma nostalgia. Kde sú tie časy, keď sme sa takto mohli stretnúť? Kde sú tie chvíle, keď sme sa mohli objať, postískať? Sú preč. Ale nie nenávratne. Ja sa vrátim. Sľubujem. (fikcia) A sľub... Čítať ďalej
15 | 11 | 2023 | Mária Škultétyová

Ale toto si neodpustím, toto vám musím povedať

Všetci sme sa zhodli na tom, že budeme deštruktívna opozícia s ukážkovou politickou kultúrou.  Matovič sľúbil, že celej opozícii dá k tomu lekcie. Na to je on profík. Nebudeme sa medzi sebou hašteriť, nadávať si do teplošov, buzerantov, pánbožkárov,  trnavských šašov a magorov. Nikto z nás opozičníkov nepodporí žiadny koaličný návrh. Budeme držať spolu ako mušketieri: jeden za všetkých, všetci za jedného! Kto poruší naše pravidlá, toho bez milosti z poslaneckého klubu aj z Paktu vykopneme. Na našej strane budú stáť všetky médiá. N-ko, Markíza Sme, Aktuality a Týždeň sa zaväzujú, že budú kopať do vlády ako kone. Spoločnú dohodu strán sme spečatili krvou. Nebol to žiadny masaker, žiadne rezanie ani ihly a striekačky. Truban nám dal do nosa a vlastnou krvou sme sa vlastnoručne podpísali na spoločný dokument. Za PS ja Miško Šimečka a za Sasku a OĽANO prítomní zástupcovia. Majerského z KDH podpísala vlastnoručne prinesenou krvou z domáceho kohúta naša malá Irenka. Povedala, že kohút ako kohút a že dostala od KDH plnú moc. Ale aj tak,  veď sa len na ňu pozrite, celá je, chúďatko,  oplašená, že spáchala podvod.

Viem, že ste zvedaví, prečo neprišli predsedovia dotyčných strán. Odpoviem vám aj bez pýtania, lebo na otázky nepríde. Sulík sa ešte nespamätal z toho, že nie je ministrom a vyplakáva doma do vankúša. A Kolíčka  prezradila aj to, čo jej povedal medzi štyrmi očami. Že sa vyprdne na parlament a na Sasku, že on pôjde radšej do Bruselu, lebo tam lepšie platia. Matovič sa ospravedlnil zo zdravotných dôvodov. Pohoršilo sa mu,  išiel na lekárske vyšetrenie. No a prečo neprišiel Majerský, to vie len on a pánboh.

Dôležitá poznámka na záver

Vážení  čitatelia, ospravedlňujem sa za to, že tento text je čistá  fikcia. Ale keď sa zamyslíme nad jeho obsahom, možno sa zhodneme na tom, že v niečom mám predsa len pravdu.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik