Hlas ľudu: Edo píše Uršuli
15 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

Milá moja Uršuľa! Pozerám sa na túto fotografiu a chytá ma nostalgia. Kde sú tie časy, keď sme sa takto mohli stretnúť? Kde sú tie chvíle,  keď sme sa  mohli objať, postískať? Sú preč. Ale nie nenávratne. Ja sa vrátim. Sľubujem. (fikcia)

A sľub dodržím tak ako Fico, ktorý to tiež kedysi Kiskovi sľúbil. Verím, že po tomto mafiánovi, čo ma vystriedal na premiérskom stolci, príde triumfálny čas môjho návratu. A verím, že aj Tvoja aféra spľasne ako bublina a ukáže sa, aká si čistá a nevinná.

Ako sa máš, Uršuľka? Pochváľ sa aspoň Ty, keď ja sa nemám čím. Veru nemám. Veď vieš, ako dopadli voľby. Vyhral ten sociálny netvor Fico. A politika, ktorú som s pani prezidentkou viedol, je v prdeli. Len sa čudujem, že si ho v Bruseli prijala. Vyhodiť si ho mala. My sme tu hovorili, že okrem Orbána si s ním nikto nepodá ruku, a on sa tam rad-radom so všetkými bratríčkuje. Ešte aj Ty sa s ním posadíš za jeden stôl. Prepáč, ale musím si odpľuť.  

Ale vráťme sa k voľbám. Dopadli, ako dopadli. Moji Demokrati nezískali ani tri percentá. A čo sme sa nachodili po krajine, krížom aj krážom sme ju prebrázdili! Ľuďom sme blahobyt sľubovali. Neverili nám. Radšej dali hlasy Šimečkovi. O ňom médiá hovorili ako o víťazovi, robili mu kampaň. A tento Šimeľ  nám odobral voličov. Aj ten bojovník proti mafii sa dostal do parlamentu. Vieš ktorý. Van tajm, nex tajm. Ten, čo nám v Bruseli hanbu urobil. Brázdil Slovensko na fiatkách a sľuboval voličom 500 eur za voľby. Chudobní spoluobčania v rómskych osadách sa dali nachytať a hodili to jemu. A my Demokrati sme ostali na dlažbe. A to ma hrozne štve.

Ani výmena lídra na kandidátke nám nepomohla. Skôr si myslím, že uškodila, že to bola chyba dať neznámu, nemastnú a neslanú Letanovskú ako jednotku. Neviem, v čej sprostej hlave sa to zrodilo, odsunúť mňa, známu osobnosť na druhé miesto. Toto som Ti musel povedať, aby sa mi trochu uľavilo.
Tak som si povylieval všetky moje žiale, ale to najdôležitejšie som Ti ešte nepovedal. Ja som ostal bez práce a Demokrati sa zadĺžili. Dostali sme sa do poriadnych sračiek. Za voľby sme nedostali ani cent. A tak, hanba-nehanba, chodíme po žobraní. Potrebujeme aj auto, aby sme mohli  cestovať po Slovensku, budovať stranícke štruktúry. V decembri budeme mať snem. Zvolíme si nové predsedníctvo. Som si istý, že predsedom budem opäť ja. Mňa s mojou charizmou a skúsenosťami nikto nenahradí. A potom vyhráme voľby a opäť sa budeme stretávať. Opäť budeme posielať zbrane na Ukrajinu, lebo zdá sa, že tá vojna je beh na dlhé trate.

A nakoniec sa, milá Uršuľa, dostávam k tomu, čo tu celý čas obhováram. Pošli nám Demokratom nejaké eurá, aby sme sa postavili na nohy. Aby sme sa my dvaja opäť mohli objať a postískať. Veď Ty si s tým už nejako poradíš, nájdeš spôsob, ako to urobiť.
Objíma a bozkáva Ťa Tvoj verný poskok Edo

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: ELITA NÁRODA A SVINE V ĽUDSKOM TELE
Neviem, kto ako prvý prišiel po voľbách s delením ľudí na správnych a nesprávnych. Bežne sme hovorili o dobrých alebo zlých ľuďoch. Poznali sme aj označenie správny a nesprávny. Ale to povolebné je iné, ideologicky podfarbené. Napriek tomu ho... Čítať ďalej
11 | 11 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik