SÚKROMNÉ RANDEZVOUS? Čaputová navštívi Pavla
14 | 11 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Prezidentka Zuzana Čaputová navštívi vo štvrtok 16. novembra Prahu. Na Pražskom hrade sa súkromne stretne s českým prezidentom Petrom Pavlom, potom ich čaká spoločný obed. V utorok to oznámila Pavlova kancelária, informuje o tom spravodajkyňa TASR.

Bude tam aj Rizman

Na hrade Čaputovú spolu s jej partnerom Jurajom Rizmanom privíta okrem Pavla aj jeho manželka Eva. Potom by mal program prezidentky pokračovať v duchu osláv výročia Nežnej revolúcie.

Presný harmonogram návštevy zatiaľ slovenský Prezidentský palác nezverejnil. Podľa informácií TASR by sa však prezidentka mala v hlavnom meste ČR stretnúť so slovenskými krajanmi a čaká ju tiež diskusia so študentmi Univerzity Karlovej. Neskôr by mala ako zvyčajne položiť kvety a zapáliť sviečku pri pamätníku Nežnej revolúcie na Národnej triede.

Zaužívaná prax

Slovenská prezidentka tradične navštevuje Prahu deň pred výročím Nežnej revolúcie. Vlani ju na Pražskom hrade privítal exprezident Miloš Zeman, predvlani ho Čaputová v tento deň navštívila v nemocnici.

Šimečka skritizoval Ficove PVV: ÚPLNÉ NEZMYSLY A ÚLETY (FOTO)
Programové vyhlásenie vlády (PVV) je nedostatočné a zaseknuté v minulosti. Podpredseda parlamentu a predseda Progresívneho Slovenska (PS) Michal Šimečka to uviedol v utorkovej diskusii k vládnemu programu v pléne Národnej rady (NR) SR. Dokument... Čítať ďalej
14 | 11 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik