V byte našli ďalšiu MŔTVU ženu!
13 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Slovenskom ešte rezonuje otrasný prípad vraždy 21-ročnej Šarloty z 10. novembra a je tu ďalší prípad. Stal sa v bytovom dome na Školskej ulici vo Vranove nad Topľou. Podľa informácií TV JOJ tam našli mŕtvu ženu. V byte sú kriminalisti, ktorí vypočúvali jej syna Jozefa. Miesto uzavreli a zaisťujú stopy. 

“V byte vo Vranove nad Topľou bola dnes popoludní nájdená 63-roočná žena bez známok života. Krajský vyšetrovateľ na mieste vykonáva potrebné procesné úkony,” informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Podľa informácií TV JOJ súdny znalec potvrdil cudzie zavinenie. Na miesto už dorazila výjazdová skupina krajskej kriminálky. Bližšie informácie polícia momentálne nebude poskytovať.

Slovenskom len nedávno otriasol ohavný čin

Iba 21-ročnú Šarlotu totiž našli nehybnú na posteli v Nových Zámkoch v piatok 10. novembra v Novom Meste nad Váhom. K Šarlote zavolal záchranku jej priateľ na invalidnom dôchodku, s ktorým bývala len krátko. Oznámil im, že jeho priateľka leží na posteli a nedýcha. Susedia už vtedy tvrdili, že za týmto ohavným činom je jej priateľ.

„Ja som ich počula nonstop sa hádať. Určite sa aj bili, veď to je všetko počuť. Sama som niekoľkokrát volala policajtov. Nikto nič nerobil. On bol veľmi problémový chlapec. Fetoval, bol na drogách,“ prezradila suseda pre portál Nový čas.

Podozrenie padlo ihneď

Polícia vyšetruje prípad na základe dôkazov z miesta činu. “Pri dôkladnej obhliadke miesta činu bolo zaistených viacero stôp, pričom kriminalisti mali od začiatku dôvodné podozrenie, že žena zomrela násilnou smrťou zavinenou inou osobou,” informuje polícia v Trenčianskom kraji.

Počas dokazovania pracovali s viacerými verziami a overovali aj výpovede svedkov. K dispozícii mali aj veľké množstvo stôp. Susedia a okolie sa napokon nemýlili a z Šarlotinej vraždy bol obvinený jej priateľ. “Na základe vykonaných dôkazov, ochoty svedkov prispieť k objasneniu tohto skutku a predbežnej správy súdnych znalcov z vykonanej pitvy, mal vyšetrovateľ za dostatočne preukázané, že poškodenej úmyselne spôsobil smrť muž, ktorý mal byť jej priateľom,”  informuje verejnosť polícia.

Daniel (23 rokov) mal Šarlotu úmyselne zavraždiť. Podľa polície sa na mieste činu mala odohrať dráma. Mladé dievča totiž zomrelo po niekoľkých úderoch päsťami do hlavy a jej priateľ ju mal aj škrtiť. V prípade dokázania viny, hrozí Danielovi trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik