Kolíková potvrdzuje: Harabin je v justícii stále pojem (VIDEO)
15 | 11 | 2023 I Eka Balašková

Márií Kolíkovej (Sloboda a solidarita) zrejme nestačí jej nedávne vyjadrenie o tom, že Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) robí špinavú prácu pre Smer Roberta Fica. Aktuálne sa vo videu na Facebooku prezentovala obavami z toho, že minister vnútra do svojho rezortu vnáša spôsoby, aké panovali na ministerstve spravodlivosti počas pôsobenia Štefana Harabina.

Kolíková ministrovi vnútra vyčíta, že svoj rezort prevzal podľa nej demonštratívne, agresívne, arogantne a tak, aby každému nepohodlnému ukázal, že v jeho rezorte nemá miesto, čo jej osobne pripomína obdobie Štefana Harabina. Kolíková a jej SaS pred týždňom na ministra podali trestné oznámenie za zneužitie právomoci verejného činiteľa.

Zlý, zlý Šutaj Eštok

„Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok nielenže demonštratívne prevzal svoju moc, ale robí to spôsobom, ktorý je agresívny, robí to spôsobom, ktorý je arogantný a robí to spôsobom, ktorým jasne dáva najavo, že nielenže nepohodlní policajti tu nemajú miesto pre neho, ale miesto nemajú ani nepohodlní sudcovia,“myslí si exministerka spravodlivosti Mária Kolíková.

Slovenská advokátka Krajníková podáva trestné oznámenie na Matoviča!
Známa košická právnička JUDr. Adriana Krajníková sa cíti poškodená „konaním psychopata Igora Matoviča a úradníka ministerstva“, ktorí sa pokúsili ju uviesť do omylu, že strana „tohto psychopata“ je štátnym útvarom a psychopat je predsedom vlády... Čítať ďalej
13 | 11 | 2023 | Ivan Mihale

Harabin ako „strašidlo“

„Sám robí teraz úkon, aby týchto sudcov ostatných jasne vystrašil, že ak pôjdu touto cestou, tak ich budú čakať ďalšie následky a to už jasne hovorí, že má to byť disciplinárne stíhanie. Mne to pripomína obdobie Harabina, že presne toto robil Harabin,“konštatuje Mária Kolíková.

Podľa nej Štefan Harabin šikanoval sudcov, ktorí podľa neho neplnili jeho očakávania, čím mu boli nepohodlní. „A toto presne robí teraz minister vnútra, Matúš Šutaj Eštok,“ uzatvára Kolíková.

Štefan Harabin, foto: TASR | Prezidentský kandidát Štefan Harabin

Podali trestné oznámenie

„Sme presvedčení, že došlo k spáchaniu tohto trestného činu tým, že elitní vyšetrovatelia boli postavení mimo služby bez toho, aby boli rešpektované podmienky zákona o štátnej službe, ktorý sa týka príslušníkov Policajného zboru, a rovnako zákona o ochrane oznamovateľov," vyhlásila Kolíková ešte 9. 11. po tom, ako strana SaS na Generálnu prokuratúru podala trestné oznámenie na Šutaja Eštoka. Podozrieva ho zo zneužívania právomoci verejného činiteľa v súvislosti s postavením vyšetrovateľov, tzv. čurillovcov mimo služby.

ZÚFALÝ POKUS ZÚFALÝCH POLITIKOV! (VIDEO)
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) vníma trestné oznámenie strany SaS, podané v súvislosti s postavením tzv. čurillovcov mimo služby, ako "zúfalý pokus zúfalých politikov v snahe získať mediálnu pozornosť". V reakcii pre TASR deklaroval,... Čítať ďalej
09 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!