Blaha vysvetľuje postoj vlády: LEN TREPETE, HEJTUJETE A ŠÍRITE NENÁVISŤ!
14 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

KEĎ SA MOZGOVÍ TITÁNI ZO SME VYSMIEVAJÚ INÝM! Robert Fico v pondelok oznámil, že dá preveriť akreditáciu Sme, Markízy, N-ka a Aktualít na Úrade vlády. A podľa podpredsedu parlamentu Ľuboša Blahu dobre urobil. "Pozrite si pondelkové Sme a pochopíte, prečo sa s tými intelektuálnymi kalikami nemá zmysel baviť," prízvukuje.

"Keď predošlé vlády zakazovali vstup alternatíve za potlesku oligarchických médií, tak nech ochutnajú vlastnú medicínu," vysvetľuje Blaha. 

"A prečo ich nazývame nepriateľskou tlačou?," Blaha dáva odpoveď na túto otázku na jednom malom príklade:

"Pondelkový komentár Samuela Marca, v ktorom sa doslova vyvracal na Andreja Danka. V článku asi stopäťdesiatkrát použil slovo "hlúpy" a "arogantný", napísal, že líder SNS je "na smiech" a v podstate dospel k záveru, že vlastne všetko, čo je národné a vlastenecké, je hlúpe, arogantné a na smiech. Marec má zjavne komplexy menejcennosti a keď si kopne do niekoho múdrejšieho a schopnejšieho, tak sa mu uľaví. Chúďa. Potrebuje pomoc."

Neželaní HOSTIA! Fico dal preveriť akreditácie SME, Denníka N, Markízy a Aktualít
Predseda vlády Robert Fico (Smer) dal na Úrade vlády preveriť povolenie na vstup a prácu novinárov z denníkov SME, Denník N, Aktuality.sk a televízie Markíza. Premiér vo svojom vyhlásení, ktoré zdieľal na Facebooku, vyzdvihol pomoc seniorom a... Čítať ďalej
13 | 11 | 2023 | Ivan Mihale

Povedzte, to naozaj má byť toto žurnalistika?

Podľa smeráka v ktorejkoľvek krčme po jedenástej zažijete takéto excelentné mentálne výkony, stačí do seba obrátiť desaťkrát bororo, odgrnúť si a započúvať sa - takýchto Marcov zažijete tonu.

"Ja vám poviem, kto je hlúpy a arogantný, pán Marec. Váš kolega Schutz, absolvent vysokej školy života, ktorý o nezaočkovaných ľuďoch písal, že majú kvičať ako svine na bitúnku. Hlúpe a arogantné je, keď vaša kolegyňa, bakalárka Hanzelová povie, že o pravde sa nediskutuje. V pondelok pozvala do štúdia milionára Trnku z Esetu, aby sa jej vyplakal na ramene, že ho kritizuje Fico a Blaha. Ach. Plač oligarchov, rajská hudba pre Slovensko," povzdychol si politik.

Mainstream, foto: FB/Ľuboš Matulaj

Obrana Danka

A bráni svojho koaličného partnera - lídra SNS - Anreja Danka: "Vážený pán Marec, nechcem vám boriť sebavedomie, ale hlúpy a arogantný nie je Andrej Danko, ale vy, dorastenci zo Sme. Smeje sa z vás celé Slovensko. Andrej Danko je vlastenec, a preto ho nenávidíte. Lebo v skutočnosti nenávidíte Slovensko - opičíte sa po západných liberáloch a pripadáte si svetoví. A pritom ste len úbohé atrapy. Andrejovi Dankovi väčšina Slovákov tlieskala, keď vyutieral podlahu s drzou a jednoduchou Dibákovou. A s protekčným Šimečkom. Ja viem, to vás musí bolieť. Môžete do Andreja Danka kopať, koľko chcete, ale kým ten dokázal vstať z popola a opäť sa dostať do parlamentu a vlády, vy ste vo vašom trápnom a úbohom živote dokázali akurát tak kydať na iných a otravovať svoje okolie ako komár v lete pri jazere," rozohnil sa Blaha.

Hlas ľudu: DIBÁKOVÁ do nepríčetnosti vytočila DANKA
Ak poznáte reláciu Na hrane, potom poznáte aj Dibáčkine provokačné úškrny. Pohľad na ne vo mne vyvoláva hnus a odpor. Aj Danko ich má plné zuby. Vo štvrtok ho tak vytočila, že sa správal ako druhý Matovič. Bol to kus nahnevaného, nepríčetného... Čítať ďalej
10 | 11 | 2023 | Mária Škultétyová

Nedovzdelané zamindrákované decká

Podľa podpredsedu parlamentu v žiadnom z článkov v denníku SME nie je ani náznak argumentu, myšlienky, čohokoľvek hlbšieho. "Len trepete, hejtujete a šírite nenávisť voči Slovensku a bežným ľuďom. Vy ste hlúpy a arogantný, pán Marec. Nikto iný, ale vy. A Danko si zaslúži úctu už len za to, ako vás vytáča do nepríčetnosti. Vy si fakt žiadnu akreditáciu nezaslúžite, talibanci zo Sme a Markízy. Vy ste len nedovzdelané zamindrákované decká a mimo tej vašej čoraz menšej bubliny vás už nikto neberie vážne. Vráťte sa na pieskovisko, infanti a dajte pokoj dospelým ľuďom," uzavrel Ľuboš Blaha.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Horké lieky Michala Šimečku (VIDEO)
Andrej Danko (SNS) „pozval“ Michala Šimečku (PS) na predstavenie do Divadla P. O. Hviezdoslava s tým, že tam budú sedieť všetci priaznivci jeho hnutia, medzi ktorých nepochybne patrí aj Denník N. Danko to prehlásil v relácii RTVS O 5 minút 12, kde... Čítať ďalej
13 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik