Horké lieky Michala Šimečku (VIDEO)
13 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Andrej Danko (SNS) „pozval“ Michala Šimečku (PS) na predstavenie do Divadla P. O. Hviezdoslava s tým, že tam budú sedieť všetci priaznivci jeho hnutia, medzi ktorých nepochybne patrí aj Denník N. Danko to prehlásil v relácii RTVS O 5 minút 12, kde sa v dueli stretol práve s Michalom Šimečkom.

„Denník N na nás pľuje každý deň a vy poviete, že nie sú vaši priatelia?,“ rozhorčuje sa Andrej Danko, pričom aj Richard Sulík v nedávnom rozhovore pre iný portál skonštatoval, že z Denníka N sa stal „stranícky plátok PS. Danko však zachádza ešte ďalej – ako rovnako prepojenú vníma aj organizáciu Zastavme korupciu.

„Ja už viem, čo ma čaká v Denníku N na budúci týždeň. Zase útoky a vy sa budete takto smiať,“ myslí si Danko

Sulík konečne vypenil: Denník N píše HOV*DINY! Zhumpľoval sa na úbohý STRANÍCKY PLÁTOK PS! (VIDEO)
Predčasné parlamentné voľby len potvrdili starú pravdu, že politici a médiá sú na tom v niečom rovnako – akonáhle sa prestanú potrebovať, nič si nedarujú. Richard Sulík prestal byť pre jeden z červených denníčkov zaujímavý a denník si ho podal.... Čítať ďalej
01 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Dankovi sa nepáčila ani dehonestácia inštitúcia nesúca nášho národného barda a tiež fakt, že niekto si dovolil na jeho bustu priviazať dúhový šál. Danko tiež pripomína slová staršieho Šimečku o G. Sorosovi, ktorého pochválil za to, že zarába obrovské peniaze na využívaní nestálosti finančných trhov, ako sa to stalo svojho času britskej libre. Navyše je to človek, ktorý na Slovensku pomohol poraziť Mečiara.

Facebook / Roman Michelko | Busta Hviezdoslava bola už dávnejšie niekým "odetá" do dúhového šálu

Michalovi Šimečkovi sa nepáči jeho vlastná pilulka – Dankova kritika konania progresívcov a ich spriaznených médií či organizácii. Na druhej strane mu treba uznať –

„Opozícia, médiá aj občianska spoločnosť si iba robia svoju prácu - aj o tom je demokracia,“uznáva Šimečka aj prácu alternatívnych médií, čo mu slúži ku cti.

Andrej Danko a Michal Šimečka v RTVS! VYPLI IM MIKROFÓNY!
V RTVS, v politickej diskusnej relácii O 5 minú 12 diskutuje Andrej Danko, predseda SNS a Michal Šimečka, predseda PS. Diskusia sa natoľko vyostrila, že im obom vypli mikrofóny. Michal Šimečka bude podľa Andreja Danka označený ako zahraničný... Čítať ďalej
12 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Danko však hovoril aj o RTVS.

"Pozrite sa, v akých priestoroch ste, aké tu máte toalety, o chvíľu vám to tu padne na hlavu," povedal Andrej Danko v RTVS. Tvrdí, že liekom pre verejnoprávnu inštitúciu by bolo aj rozdelenie rozhlasu a televízie, čo by odstránilo rôznych ľudí, ktorí z inštitúcie odsávajú financie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!