Hlas ľudu: ZAPÍSKAJ, VERONIKA!
14 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

Opäť tu máme zaujímavú fotografiu. Podľa mňa aj celkom vtipnú. Pozerám na ňu a nenapadá mi nič iné, ako sa s Veronikou porozprávať. Hoci aj o pískaní. Tak poďme na to.

Ja: Veronika, zapískaj!

Veronika: Čo som chalan? To len chalani pískajú na baby. Dievčence nepískajú.

Ja: Nehovor! To je naozaj tak? Ako to vieš?

Veronika: No viem to. Keď som bola dievča a slečna, v tých časoch to bolo tak. To som sa na ulici čosi naotáčala! Ale dnes je už celý svet naopak. Dnešné dievčence sú už horšie ako chalani. A veru aj pískajú na chlapcov a bez hanby  sa im núkajú. V lete chodia odhalené, žiadnu hanbu to nemá.  Ja v ich rokoch som chodila zahalená od hlavy až po päty.

Ja: A do kláštora si nechcela?

Veronika: To nie. Som síce z kresťanskej rodiny, dostala som aj  kresťanskú výchovu, aj mníšku máme v rodine, ale mne sa chlapci páčili. Chcela som sa vydať, ale nepretŕčala som sa na obdiv.

Ja: Aj za mojich mladých čias platilo : Sedávej, panenko, v koutě, budeš-li hodná, najdou tě. A vidíš, aj pri svojej skromnosti sme sa obidve vydali. A ja som sa aj pískať naučila.  Neskúsiš to predsa?

Veronika: No, skúsiť môžem, len neviem,  načo je to dobré.

Ja: Načo? Keď stretneš v lese medveďa  a nemáš poruke zvonček, zapískaš a medveď zoberie nohy na plecia a si v bezpečí.

Veronika: Ja nepotrebujem ani zvonček, ani pískať nemusím. Mňa keď medveď zbadá, naľaká sa a ujde. Ale prečo, tak to neviem.

Ja: To neviem ani ja. Ale počúvam, že sa chystáš 17. novembra do ulíc. Tak dovtedy cvič pískanie. A nauč sa pískať aj na prstoch. Igor ťa naučí.  Vypískaj zlodejskú Ficovu vládu. Ujmite sa moci. Vráťme Slovensko Igorovi! Vráťme Slovensko Slovensku!

VERONIKA "Vanga" REMIŠOVÁ sa pustila do Andreja Danka a strany SNS
Veronika Remišová sa na sociálnej sieti pustila so Andreja Danka a Slovenskej národnej strany, ktorej predsedom je práve Andrej Danko. Remišová tvrdí, že nad Slovenskom už niekoľko dní krúži slovenká národná straka a že nás čakajú ťažké... Čítať ďalej
12 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik