DEMOKRATI: Majú výtlak komárieho samca, ale idú robiť všetko pre PÁD VLÁDY (VIDEO)
14 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Bývalý minister obrany, demokrat Jaro Naď si zvykol komunikovať so svojimi fanúšikmi cez živé vysielania na Facebooku. Inak tomu nebolo ani v nedeľu, 12. novembra večer, kedy sa pripojil tesne po návrate z debaty s Marekom Vagovičom.

Divákom vo svojom vysielaní na Facebooku prezradil, že diskusie sa okrem neho zúčastnili Ľubomír Galko, Alojz Hlina. V uplynulých dňoch sa zúčastnil aj s Hegerom a Šeligom na konferencii o pomoci Ukrajine, kde vraj na Fica nik nemal pekného slova. Naď upozorňuje aj na "klamstvá" Roberta Fica a Roberta Kaliňáka. Nenašiel však slušného slova ani pre Erika Tomáša kvôli mimovládkam, či Martinu Šimkovičovú kvôli jej trvalému pobytu.

Kto ich tam vyslal?

Podľa Naďových slov sa Eduard Heger, Juraj Šeliga a on zúčastnili medzinárodnej konferencie o cezhraničnej spolupráce Ukrajiny a Slovenska.

Facebook / Desolat. | Satirici pravdu nemali, Šeliga nesedel na ÚPSVaR, sedel s kolegami Demokratmi na ukrajinskej konferencii

„Samozrejme, že vláda Roberta Fica nám robí hanbu a robí nám hanbu aj na Ukrajine. Žiaľ, budeme sa musieť vysporiadať s tým, že tohto človeka máme zatiaľ, ako predsedu vlády. Verím, že urobíme všetko pre to, aby to nebolo na štyri roky,“sľubuje Naď, podľa ktorého všetci účastníci konferencie na Fica nemali pekného slova.

OBROVSKÉ DLHY Demokratov! Privedú ich "na smetisko politických dejín"?
Ako sa hovorí ľuďom, ktorí majú dlhy na každú svetovú stranu, no napriek tomu sa tvária, ako „majstri sveta“? Cynik by povedal, že Demokrati. Áno, tá strana, ktorá vznikla niekedy v marci vďaka pozbierancom z OĽaNO, Spolu a rôznych straničiek bez... Čítať ďalej
11 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Fico klame, Kaliňák kradne

Cestou z Ukrajiny sa páni Demokrati zastavili aj v Prešove a Košiciach, kde diskutovali s členskou základňou a Naď vo svojom vysielaní prezradil, že veľmi vážne zvažuje kandidatúru na post predsedu. Podľa jeho slov atmosféra bola výborná a ľudia sú plní energie.

Podľa Naďa Fico jedno doma hlása a druhé robí, čo potvrdil aj s vojenskou pomocou Ukrajine. Keby Robert Kaliňák chcel, tak firma, ktorú z polovice vlastní štát okamžite zruší kontrakty smerom na Ukrajinu.

„Samozrejme, že to neurobí, je to len divadelné predstavenie pre voličov pokračuje, ale faktom je, že munícia v desiatkach tisíc kusov ide z nášho územia na Ukrajinu,“tvrdí Naď svojim priaznivcom a vysvetľuje, ako minister Kaliňák svojimi rozhodnutiami okráda Slovensko.

Tomáš robí zle dôchodcom, aj deťom s rakovinou

Ďalšia vec, ku ktorej sa Naď vyjadril, bolo zrušenie rodičovského dôchodku a vytvorenie možnosti asignácie dvoch percent z príjmov pre rodičov. Podľa Jaroslava Naďa nebude fungovať ani jedno, ani druhé, jediné, čo Erik Tomáš podľa neho s touto politikou dosiahne, je fakt, že nebudú mať peniaze ani seniori, teda voliči Smeru a Hlasu, ale ani mimovládky starajúce sa o opustené zvieratká, či choré deti.

„A ešte delia mimovládky na ušľachtilé a neušľachtilé? Všetkým nám je jasné, že koalícia je všetko, len nie ušľachtilá,“ konštatuje Naď.

Rázny minister práce: Žiaden útok na tretí sektor! Neuhnem ani o milimeter! (VIDEO)
Erikovi Tomášovi (Hlas-SD) je jasné, že ak chce získať peniaze na trináste dôchodky, musí ich nájsť vo svojom rezorte. Pôjde preto podľa zmien Ústavy schválených predošlou vládnou koalíciou. V relácii Ide o pravdu tiež skonštatoval, že pri zrušení... Čítať ďalej
12 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Pamäť má vraj dobrú, len trošku selektívnu

Jaroslav Naď pripomína, že podľa niektorých komentátorov mal byť Perer Pellegrini záchrancom slovenskej demokracie, čo podľa exministra obrany rozhodne nie je.

Erik Tomáš, foto obrazovky

„Tak nech sa páči, Erik Tomáš likviduje mimovládky, ktoré sú pilierom demokracie, Šutaj Eštok likviduje políciu, ktorá je pilierom demokracie,“ pripomína Naď, ktorý zrejme pozabudol, ako bol ten pilier demokracie jeho straníckym kolegom z OĽaNO Mikulcom a jeho podriadeným Hamranom zneužívaná na šikanu občanov.

Kopnúť si musel aj do ministerky kultúry

Jaroslav Naď si zgustol aj na Martine Šimkovičovej. Tej vytkol, že je „obrovská národniarka“, ale pritom býva v Rakúsku.

„Ona má asi toľko ku kultúre, ako ja k jadrovej fyzike a ešte má potrebu urážať, nadávať, dať si tam, že TV Slovan hviezda a pritom je v germánskej krajine. Slovanka par excellence. A túto pani dal Fico za ministerku kultúry, to je obdivuhodné,“ žasne Naď, ktorý stále úprimne čaká na zobudenie hereckej obce. Herci podľa neho nakladali Natálii Milanovej a teraz sa pýta, kedy začnú robiť nejaké akcie voči Šimkovičovej. Nuž asi nepostrehol krik napríklad Wandy Adamik Hrycovej, ktorá ho robí v médiách stále.

www.facebook.com/JaroNadPublic/videos/1266717987350332/

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Vedec z Harvardu: Elektromobilita a uhlíková neutralita sú čisto politické témy
Český vedec, asistent fyziky na Harvarde a profesor na Rutgersovej univerzite Luboš Motl ukazuje na nereálnosti masového zavedenia elektromobilov. Utopické predstavy bojovníkov proti uhlíkovej stope sú podľa jeho názoru nielen nevedecké, ale ich... Čítať ďalej
13 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik