VERONIKA "Vanga" REMIŠOVÁ sa pustila do Andreja Danka a strany SNS
12 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Veronika Remišová sa na sociálnej sieti pustila so Andreja Danka a Slovenskej národnej strany, ktorej predsedom je práve Andrej Danko. Remišová tvrdí, že nad Slovenskom už niekoľko dní krúži slovenká národná straka a že nás čakajú ťažké časy.

Veronika Remišová je presvedčená, že Andrej Danko si vydrankal ministerstvo, ktorým chce vraj podporovať cestovný ruch.

Ide podľa nej o kadejaké bizarné nápady štátnych zásahov do podnikania gastroprevádzok formou akéhosi predpísaného “národného menu” s jednotnými receptúrami pre všetkých, ktoré sú podľa nej len smiešne a v tejto situácii nie sú podstatné.

Veronika Remišová (Za ľudí) zabúda na svojho súkmeňovca Igora Matoviča (Slovensko), ktorý išiel reštaurácie zachraňovať povinným tringeltom a pre zákazníka chcel čistú vodu v džbáne.

"Matovič chcel pre reštaurácie povinný tringelt a krčah vody na každý stôl. Téma krčahu vody zadarmo sa potom stala virálnou na internete a inšpirovala aj výrobcov vtipných memečiek. Práve v tejto súvislosti sa Matoviča pýtali, či teda bude aj citrón ku krčahu vody v reštauráciách. „Keď vás poznajú v reštaurácii, dajú vám tam aj citrón a možno aj dva lístky mäty a budete to mať komplet,“ reagoval vtedy ešte minister financií.

"Kontrolky sa musia všetkým rozblikať, ak si Danko nárokuje balík eurofondov a jednu z najziskovejších štátnych firiem - Tipos. Danko sa veľmi rád odvoláva na príklad Rakúska, kde naozaj už dávno došlo vďaka výbornej vládnej politike k rozvoju cestovného ruchu. Je tu však jeden veľký rozdiel. Rakúšania svoju vlasť zveľadili najmä preto, lebo nemali v politike kleptomanov. A teda neriešili kadejaké dobytkárske a iné zlodejské kauzy, v ktorých Slovensko prišlo o nepredstaviteľné peniaze," píše Remišová na sociálnej sieti.

Remišová je presvedčená, že všetci slušní občania sa musia zomknúť a pozorne pozerať na prsty ľuďom, ktorí si okrem riešenia starostí s orgánmi spravodlivosti opäť lámu hlavy, ako využiť svoju prítomnosť vo vláde vo svoj prospech.

Koho presne Remišová považuje za slušného občana, v príspevku na sociálnej sieti nešpecifikovala.

Remišová opäť veští

"Čakajú nás opäť ťažké časy. Vrátili sme sa do doby mafianizácie štátu, ale nesmieme poľaviť. Gang, ktorý si zamenil službu občanom s príležitosťou na zneužitie moci, tu nebude večne. Je našou občianskou povinnosťou spraviť všetko pre ochranu demokratického Slovenska a právneho štátu," myslí si Veronika Remišová, alias Vanga.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik