Slovensko má čas len do konca novembra a potom sme so suverenitou v zdravotníctve skončili
12 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Predseda hnutia Republika Milan Uhrík vyzýva vládu Slovenskej republiky, aby urýchlene konala.  Slovensko má čas len do konca novembra a potom sme so suverenitou v zdravotníctve skončili. Rozhodovať o našom zdraví už budú iní.   

Aktívna Republika

Hnutie Republika sa síce po voľbách nestalo súčasťou nášho parlamentu a ani vlády, ale  nezaháľa a už teraz vytrvalo pracuje na prípravách pre  prezidentské voľby a eurovoľby, ktoré sa uskutočnia v roku 2024.

Na krajskom sneme 11.11.  v Bratislave Republika prijala nových členov a na svojej facebookovej stránke uviedla: “Čakajú nás veľké výzvy – prezidentské voľby a eurovoľby, do ktorých chceme ísť naplno.” A takisto: “Vládu na Slovensku sa už podarilo vymeniť, rozhodujúce však bude posilniť hlas Slovenska aj v Bruseli.”

Šialené regulácie z WHO. Máme čas len do konca novembra  

Predseda Republiky Milan Uhrík vyzýva na sociálnej sieti našu vládu, aby  konala vo veci WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) , lebo máme čas len do konca novembra. Podľa Uhríka je potrebné odmietnuť nové šialené regulácie, ktoré WHO pripravuje. Tak sa vyjadril vo svojom  facebookovom statuse.

Globalistom sa zapáčila kontrola ľudí počas pandémie  

Uhrík vo videu hovorí, že globalistom sa zapáčila kontrola nad ľuďmi počas pandémie a radi by v nej opäť pokračovali. Chcú z toho  zaviezť nový štandard, dodáva.

Desivé zmeny

Takisto vysvetľuje, že by mohlo dôjsť k desivým zmenám. Napríklad odporúčania WHO by nemali byť nezáväzné ale povinné, pretože s ľuďmi potrebujú jednať ako so stádovým dobytkom tak, ako počas covidu. Opatrenia sa majú prijímať nielen pri skutočnej ale aj potenciálnej hrozbe, pričom sa nevyžaduje  nutnosť súhlasu dotknutého štátu. Štáty sa v článkoch zaväzujú uznávať WHO ako jedinú autoritu a povinne nasledovať jej príkazy.

Farmaceutické korporácie chcú získať kontrolu nad ľudstvom

Milan Uhrík varuje, že WHO má mať prístup k prerozdeľovaniu zdravotníckeho materiálu , pomôcok a vakcín a že globalistické farmaceutické  korporácie chcú získať kontrolu nad ľudstvom.

Výzva pre vládu Roberta Fica

Predseda hnutia Republika vyzýva novú vládu, aby nové znenie Medzinárodných zdravotných regulácií (tzv. IHR WHO) odmietla. Slovensko nesmieme nechať napospas globalistickým pandemickým korporáciám, apeluje na vládu. Inak sme so suverenitou v zdravotníctve skončili,” domnieva sa.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik