MIMORIADNE Streľba v uliciach Sabinova, zasahovali aj kukláči!
12 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Sobotný večer v Sabinove narušil šialenec, ktorý strieľal z auta v uliciach mesta. Ľudia v panike utekali do bezpečia, páchateľ utiekol, lapali ho policajti. Na zásah privolali aj kukláčov, informuje portál Pluska.

Vydesení obyvatelia

Mimoriadna udalosť sa stala v sobotu večer pri banke na rohu pri nákupnému centre v strede mesta. Podľa svedkov strelec strieľal z auta v lokalite oproti banke pri bývalej večierke a pohostinstvu - v miestach pri prevádzkach pod bytovým domom stojacom naproti pošte.

V tom čase tam stáli obyvatelia rómskej menšiny, ktorí sa vyľakali a utekali rýchlo sa ukryť do Lidlu. Boli tam viacerí ľudia, medzi nimi moja sestra a sesternica, veľmi sa zľakli,” opísal pre portál očitý svedok incidentu. “Pánovi asi preskočilo,” vravel ďalší.

Taktické vesty aj ostreľovacie pušky

Na miesto ihneď prišli policajti na niekoľkých autách a rozbehli pátranie po páchateľovi. Privolali aj zásahový tím z pohotovostného policajného útvaru (PPÚ), ich úlohou bola prípadná eliminácia strelca. Reportéri portálu policajtov zastihli, ako jeden z nich, oblečený v taktickej veste, nakladá ostreľovaciu pušku do kufru auta.

V okolí bytoviek za bankou bolo zaparkovaných niekoľko policajných vozidiel, policajti vchádzali a vychádzali z jedného z vchodov. V miestach oproti banke policajný technik dlhé minúty fotil a dokumentoval nájdené stopy.

Okolo jedenástej v noci vyšli z vchodu policajti aj so zadržaným starším mužom. Prinútili ho nastúpiť do ich služobného auta a odviezli ho na miestnu policajnú stanicu.

Správu aktualizujeme.

LEN PRE SILNÉ ŽALÚDKY! Video zo smrteľnej nehody: Mladý Oravčan sa na Slovensko už nevráti
Tragédia uzavrela diaľnicu na 3 hodiny! Čo sa stalo? Desivé zábery naháňajú hrôzu. Pri tragickej dopravnej nehode na nemeckej diaľnici zomrel len 19-ročný Šimon z Oravy. Polícia vidí príčinu nehody aj v zle zaparkovanom kamióne, informuje portál... Čítať ďalej
11 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik