HLAS ĽUDU: NECHUTNÁ LUCIA ĎURIŠ NICHOLSON!
12 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

Erik nemusí chodiť na Sviňu, stačí, keď sa pozrie večer do zrkadla. Takýto nechutný odkaz poslala Erikovi Tomášovi  Lucia Nicholsonová. To je tá strapatá pani, čo bola zachraňovať Šalamúnove ostrovy.  Pani,  ktorá v Bruseli bojuje za lepší život našich Rómov. To je naša Lucia, čo o Slovensku pekného slova nepovie.

Lucia, viem, že ty sa nemodlíš. Ale teraz skús poprosiť pánbožka, aby Erik v tom zrkadle neuvidel teba s rypákom, čo rýpe všade, kam sa pohne.

Lucia kedysi pozerala  Xenu, chcela byť Xenou. Erikovi v čase, keď si s ním povykala, venovala lístok na Sviňu.  Ona sa zrejme do týchto filmov tak zapozerala, až sa jej postavy zliali v jedno.  Skutočnú, nie filmovú sviňu,  ale sviňu, ktorá sa po bruselskom válove chcela dostať k nášmu,  slovenskému. Nepodarilo sa. A tak útoky na víťazný Smer ďalej pokračujú.

Momentálne ju štve Erikove harakiri s dvoma percentami, na ktoré doplatia zdravotne postihnuté deti. Tie dve percentá, ktoré pomáhajú odísť na večnosť deťom v domácom prostredí. A to je svinstvo hodné Erika a tejto vlády.

Erik a Smer nenávidia mimovládky. Vymysleli si s nimi zákerný plán. Prečo je to zákerné? No lebo oni nebudú mať krv na rukách za zapichnutie občianskeho sektora. Oni to nechávajú na nás, či radšej popravíme vlastných rodičov, keď im nepridáme dve percentá, alebo budeme zachraňovať mimovládky, ktoré zachraňovať chceme.  Problém je, že pod občianskym sektorom si Smer predstavuje také organizácie, ktoré mu idú tvrdo po krku. Ale to sú aj tie, ktoré pomáhajú deťom, chudobným rodinám.

Lucia je nesporne zaujímavá žena. Snaží sa zaujať svojím zovňajškom, nevkusným oblečením, ale aj prejavom. Písomným i hovoreným. Keď sa človek na ňu pozerá a počúva, ako hovorí, má pocit, že je na divadelnom predstavení s Luciou v hlavnej úlohe. Len škoda, že to, čo povie,  má ďaleko od pravdy. Lucia alebo dobre nepočuje, má bujnú fantáziu, alebo hovorí, čo sa jej páči.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ďakujeme vám!

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik