Ďalšia hrôza vo vlaku! Mladá žena sa zo zážitku takmer zrútila!
12 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Ľudmila si vytrpela svoje. V kupé na ceste do Ružomberka na ňu nečakane nožom zaútočil neznámy muž. Trauma ju možno poznačí na celý život. Po nej prišla na rad Nikola. Cestovala do Prahy a zo zážitku, ktorý ju čakal vo vlaku, sa takmer zrútila.

Mladá študentka Nikola si vo vlaku prežila svoje. Z Bratislavy cestovala do Prahy, na ktorú sa už veľmi tešila. Príjemné cestovanie sa však nekonalo a namiesto neho nastúpil šok, informuje portál bratislava.zoznam.sk.

Všetko sa zmenilo v Kolíne

V Bratislave do vlaku nastúpilo veľmi veľa ľudí, no väčšina z nich  vystúpila v Brne. Vo vagóne zostali asi štyria cestujúci. Nikola sa predtým nikdy nebála cestovať sama a neprekážalo jej ani keď  sedela v kupé sama.  Všetko zmenila udalosť, s ktorou si odteraz bude spájať mesto Kolín.

Ruky pod bundou

V Kolíne si k nej prisadol muž v strednom veku. Slušne sa opýtal, či si môže prisadnúť. Nikola sa venovala počúvaniu hudby a hoci si všimla, že sa hrá s rukami pod bundou,  nevenovala tomu veľkú pozornosť.

To, čo nasledovalo, by nikomu nepriala

Nikola opisuje celú udalosť takto: V kupé to zrazu šušťalo pod pánovou bundou. Bolo 22:10 a my sme už vchádzali do Prahy. Do kupé svietili svetlá budov a dopravy a ja som vtedy zistila, že pán vedľa mňa masturboval.” Zdesená Nikola pokračuje: “Keď som to zbadala, v momente som sa začala triasť, nevedela som sa nadýchnuť a (vďakabohu) som už nevidela, lebo som začala neskutočne plakať. “

Jej plač mu neprekážal

Ani plač neznámym mužom nepohol a naďalej pokračoval vo svojej činnosti. Odišiel dve minúty pred príchodom na stanicu. Študentka od strachu ani nevedela, či je vôbec v Prahe. Bola úplne dezorientovaná. Dúfala, že niekde uvidí policajtov, ale nikde nikto nebol.

Takých ľudí je potrebné zastaviť , lebo je to neprípustné a neľudské

Nikola mala po celý čas na sebe zimnú bundu, a teda muža nijako neprovokovala. A čo si o celej situácii myslí s odstupom?

“V každom prípade treba takýchto ľudí zastaviť, lebo je to neprípustné, neľudské, jednoducho odporné. A čo v takej situácii robiť? Kričať? Bola som sama vo vlaku. Ešte by mi niečo spravil. Bolo ťažké nemyslieť na to najhoršie. Utekať? Pán bol rovno pri dverách kupé. Rozhodne som sa ho nechcela dotknúť alebo priblížiť sa k nemu. Fotiť? Bola tma. Možno by to zachytil mobil. Ľutujem, že som to neskúsila,” dodala podľa portálu bratislava.zoznam.sk.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik