Andrej Danko a Michal Šimečka v RTVS! VYPLI IM MIKROFÓNY!
12 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

V RTVS, v politickej diskusnej relácii O 5 minú 12 diskutuje Andrej Danko, predseda SNS a Michal Šimečka, predseda PS. Diskusia sa natoľko vyostrila, že im obom vypli mikrofóny.

Michal Šimečka bude podľa Andreja Danka označený ako zahraničný agent. Je podľa neho milovník amerického systému.

Danko vystúpil a povedal Šimečkovi, že nie je líder a „klepe sa“. Spomínal aj Michala Šimečku a Denník N a hovoril o mediálnych hyenách. 

"Pozrite sa, v akých priestoroch ste, aké tu máte toalety, o chvíľu vám to tu padne na hlavu," povedal Andrej Danko v RTVS. 

Tvrdí, že liekom pre verejnoprávnu inštitúciu by bolo aj rozdelenie rozhlasu a televízie.

To by podľa neho odstránilo ľudí, ktorí sú na RTVS „nacucaní“.

SNS nemá záujem o funkciu SIS,  uviedol Andrej Danko.

Danko tiež uviedol, že keď bude zhoda a nájde sa kandidát proti sorosvoskému Korčokovi, tak bude spoločný kandidát. Danko si myslí, že bolo by dobré keby kandidoval Robert Fico. Pokiaľ sa nenájde zhoda, SNS postaví vlastného kandidáta.

Michal Šimečka chce, aby prezidenta volili občania a nie parlament, ako by to chcel Andrej Danko.

Danko priznáva, že ostatní koaliční partneri nemajú názor ako on a SNS, čo sa týka priamej voľby prezidenta Slovenskej republiky.

TAKTO ZÚRIL ANDREJ DANKO v relácii TV JOJ NA HRANE!
"Ste drzá, ste neskutočne drzá. Verím, že vás rozthrne a my vydržíme štyri roky," aj toto boli slová, ktoré Andrej Danko, predseda SNS v televízii JOJ v relácii Na hrane, adresoval moderátorke Jane Krescanko Dibákovej. Danko nič nedaroval ani... Čítať ďalej
10 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik