Advokát Ribár pripomína: Kaľavský vie, čo a prečo hovoril
12 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Advokát Martin Ribár na facebookovej stránke Za právny štát pripomína, prečo je Ján Kaľavský – bývalý policajt NAKA pre svojich kolegov čurillovcov ani nie tak nepohodlný, ako nebezpečný. Ribár pritom čerpá z viac, ako rok starého článku, ktorý však dáva odpovede aj na aktuálne dianie okolo „našich chlapcov“, ako čurillovcov rád nazýval bývalý policajný prezident Štefan Hamran.

Ribár píše, že každý, kto sa vyjadroval, alebo konal v neprospech „našich chlapcov“ mal problémy. Prinajmenšom bol obvinený z klamstva, v tých horších prípadoch je stíhaný, zadržaný, diskreditovaný, postavený mimo službu, ale aj odsúdený.

VŠETCI O ČURILLOVCOCH KLAMÚ! Hovorí "objektívny" mainstream, Hamran, Čaputová, Ódor...
Kým pravda pár krokov prejde, lož na krídlach svet trikrát obletí, hovorí stará múdrosť. Nový minister vnútra je vo funkcii týždeň a za ten čas už všeličo postíhal. Bývalý mainstream, opozícia, aj prezidentka tvrdí, že čo sa týka Čurillovcov,... Čítať ďalej
31 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Podľa predsedu OZ Za právny štát je Kaľavský nebezpečný, lebo bol jedným z príslušníkov NAKA a tiež sa sám priznal k manipulácii trestných konaní. Tiež inštruoval vypočúvané osoby. Voči čurillovcom navyše vypovedal v postavení „agenta“ a tiež voči nim vydal veľa dôkazov. Okrem toho, že potvrdil pravosť komunikácie skupiny Apači na WhatsAppe, hovoril aj o tom, že do všetkého boli zainteresovaní aj niektorí prokurátori zo Špeciálnej prokuratúry, ale aj sudcovia Špecializovaného súdu.

Ribár tiež upozorňuje na niektoré citáty z Kaľavského výpovede v článku. Ten sa vyjadril, že je štvancom, kvôli pravde, ktorú povedal. Poukázal tiež na fakt, že niektorí aktéri káuz vyšetrovaných NAKA začali umierať a o život ide aj jemu.

„Viem, čoho sme boli schopní,“cituje Kaľavského Ribár. Napokon, Kaľavský hovoril aj o ňom.

Sudca Šamko RÁZNE: Minister by si z čurillovcov NEMAL BRAŤ PRÍKLAD!
Na Právnych listoch vyšiel článok sudcu Petra Šamka. Tvrdí v ňom, že ak minister vnútra Matúš Šutaj Eštok v piatok verejne vyhlásil v súvislosti s uznesením súdu vydaným vo veci žalobcu Branka Kišša proti žalovanému Ministerstvu vnútra SR, že sa... Čítať ďalej
11 | 11 | 2023 | Mária Sliacka

„Viete, koľko bol zavretý advokát takáčovcov Ribár a ako sme mu robili zle? Vymyslené úradné záznamy, len nech je čo najdlhšie vo väzbe. To je modus operandi. Len aby sedel... Čurilla mi povedal - neboj sa, čoskoro budeš mať možnosť ísť k nim domov a môžeš mu zastreliť deti,“ uvádza advokát strašné podrobnosti z Kaľavského výpovedí. Ten dokonca prezradil, že aj zatýkanie sa plánovalo na dni služieb „správnych sudcov.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik