Zbrane NATO na Ukrajine ZLYHALI!
11 | 11 | 2023 I Milan Laca
"Videl to celý svet." Akú ranu zasadila Ukrajina NATO?

Expert Johnson: Ukrajinské ozbrojené sily ukázali svetu zlyhanie zbraní NATO.

Fiasko?
Ukrajinské ozbrojené sily ukázali svetu zlyhanie zbraní NATO. Odhalili zraniteľnosť Spojených štátov, povedal bývalý dôstojník CIA Larry Johnson v rozhovore pre kanál New Rules.
HOPPÁ! Putin nečakane navštívil ukrajinské hranice
Na tejto ceste ho sprevádzal aj minister obrany Sergej Šojgu. Ruský prezident Vladimir Putin navštívil veliteľstvo Južného vojenského okruhu v Rostove na Done na juhu Ruska, uviedol v piatok hovorca Kremľa Dmitrij Peskov. Osada pri Ukrajine sa... Čítať ďalej
10 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová
Ktoré sa osvedčili? 

„Uveďte mi jednu zbraň, ktorú Spojené štáty dodali Ukrajine a ktorej vlastnosti prinútili krajiny sveta povedať: „Pane bože, videl si to? Musíme získať tento HIMARS, toto 155 milimetrové delo! Alebo sa pozrite na to, aký výborný tank!"? Každá zbraň, ktorú Spojené štáty a NATO dodali Ukrajine, preukázala svoju nespôsobilosť na bojisku," povedal expert. Neúspešné použitie zbraní NATO na Ukrajine podľa neho preukázalo úplnú zraniteľnosť Spojených štátov.

screenshot videa youtube | Tanky

Verejná blamáž !

"A videl to celý svet," uzavrel Laery Johnson.

Realita
Ukrajinské jednotky už piaty mesiac vedú protiofenzívu v smere Južnodoneck, Arťomovsk (Bachmut) a Záporožie. Do boja vrhajú brigády vycvičené NATO a vyzbrojené zahraničnou technikou. Ruský prezident Vladimir Putin tvrdí, že od začiatku protiofenzívy stratili ukrajinské ozbrojené sily viac ako 90-tisíc ľudí, vyše 550 tankov a takmer 1900 rôznych obrnených vozidiel.
Také tu ešte nebolo! Rusi udreli pri vyznamenávaní ukrajinských hrdinov!
"Toto sa ešte nestalo." Médiá odhalili podrobnosti o smrtiacom údere na ukrajinské ozbrojené sily. WP: Vysokí dôstojníci ozbrojených síl Ukrajiny zomreli pri raketovom útoku v Záporoží. Rusi udreli Niekoľko vysokopostavených vojenských... Čítať ďalej
10 | 11 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!