"TANEČKY" VERONIKY REMIŠOVEJ na sociálnych sieťach
10 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Veronika Remišová (Za ľudí), navždy verná Igorovi Matovičovi (Slovensko) robila a robí politiku aj na sociálnych sieťach. Veď napokon všetci politici. Obsah je zaujímavý. Odzrkadľuje ich myslenie a duševné rozpoloženie. Veronika Remišová na sociálnych sieťach predvádza doslova "tanečky". Pri niektorých doslova hladí seba samú, pri iných kope a zúri.

Zlý minister vnútra, zlý minister životného prostredia - kope Remišová

"Tak, ako Ficov a Pellegriniho minister vnútra čistí rezort od čestných policajtov, rozhodol sa minister životného prostredia vyhodiť z práce ľudí, ktorí svoj život zasvätili ochrane prírody,"  začína Remišová v príspevku na sociálnej sieti.

Podľa nej sme sa dostali do absurdnej situácie, keď ministerstvo životného prostredia vedie obchodník, ktorý sa dlhodobo netají odporom k ochrane slovenskej prírody. Nasvedčujú tomu aj vyhrážky "revíziou národných parkov". "Prípadné okliešťovanie chránených území môže vážne ohroziť vzácne prírodné zdroje, ako aj čerpanie peňazí z Plánu obnovy, z ktorých by profitovali ľudia v regiónoch. Táto vláda reže a rúbe do krve a teraz si to odnesú naše lesy a príroda!" Kritizuje Remišová približne 5 týždňov po predčasných parlamentných voľbách, ktoré sa uskutočnili kvôli neschopnosti vlády, v ktorej bola ona sama ministerkou.

Ocenili výsledky mojej práce známkou A+, hladí sa Remišová

"Som hrdá na to, že portál TRANSPAREX ocenil náš čestný a profesionálny prístup k verejnému obstarávaniu a za minulý rok získalo ministerstvo, ktoré som v tom čase viedla najvyššiu známku A+ VEĽMI ZODPOVEDNÝ OBSTARÁVATEĽ. Portál TRANSPAREX hodnotil 4400 subjektov a najvyššie ocenenie A+ získali len 2% z nich, vrátane ministerstva investícii," pochválila sa bývalá ministerka MIRRI na sociálnej sieti.

"Aj to je dôkazom toho, že vždy plníme, čo ľuďom sľúbime. Bezkorupčný, efektívny a profesionálny prístup k riadeniu štátu. Som zvedavá, akú známku získa ministerstvo pod vedením Hlasu za rok 2024, pretože už teraz je vidieť, že nová vláda hrubo porušuje zákon a šliape po právnom štáte," nezabudla v závere príspevku spomenúť HLAS - SD.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik