Michal Šimečka upozorňuje a vyzýva Andreja Danka!
10 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Ste drzá, ste neskutočne drzá. Verím, že vás rozthrne a my vydržíme štyri roky," aj toto boli slová, ktoré Andrej Danko, predseda SNS v televízii JOJ v relácii Na hrane, adresoval moderátorke Jane Krescanko Dibákovej. Danko nič nedaroval ani Michalovi Šimečkovi, predsedovi PS, s ktorým v diskusnej relácii bol. Šimečka je podľa neho rozmaznaný a nebyť jeho otca, by nebol nikde. Michal Šimečka upozorňuje a vyzýva Andreja Danka na sociálnej sieti.

Viac vo videu v článku:

TAKTO ZÚRIL ANDREJ DANKO v relácii TV JOJ NA HRANE!
"Ste drzá, ste neskutočne drzá. Verím, že vás rozthrne a my vydržíme štyri roky," aj toto boli slová, ktoré Andrej Danko, predseda SNS v televízii JOJ v relácii Na hrane, adresoval moderátorke Jane Krescanko Dibákovej. Danko nič nedaroval ani... Čítať ďalej
10 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Michal Šimečka po relácii upozornil a vyzval Andreja Danka

"Včera to bola s pánom Dankom jedna z najsmutnejších a najhorších diskusií, odkedy som v politike. A je mi to naozaj ľúto - nie kvôli mne, politici musia zniesť aj oveľa horšie veci, ale kvôli divákom a moderátorke relácie, p. Krescanko Dibákovej. Pán Danko ju prakticky od začiatku diskusie urážal, obviňoval, ironizoval, skákal do reči jej aj mne, nenechal nás dokončiť takmer žiadnu vetu," uviedol v reakcii Michal Šimečka.

"Každú podobnú reláciu sledujú stovky tisíc divákov a diváčok, a politici by si mali uvedomiť, že svojim správaním dávajú do spoločnosti aj istý vzor - v tomto prípade veľmi negatívny. Netuším, čo dobré si zo včerajška mohli ľudia odniesť. Mali by sme diskutovať o ideách, o programe, o reálnych problémoch našej vlasti a o ich riešeniach, nie sa vzájomne urážať, riešiť zástupné a úplne nepodstatné témy, a ešte byť neúctiví k médiám, ktoré nám dali priestor," dodal Šimečka.

"Už čoskoro sa možno s pánom Dankom stretnem v diskusii znovu. Opäť sa pokúsim o slušnú, konštruktívnu diskusiu k témam, ktoré trápia ľudí na Slovensku. Len ho vopred upozorňujem a vyzývam - treba na to dvoch," konštatoval v závere príspevku Michal Šimečka.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik