Inštitút Rona Paula: PRINÚŤTE Kyjev k mierovým rozhovorom, RUSKO VYHRALO!
11 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Spojené štáty a Európa začali tajný rozhovor s ukrajinskými predstaviteľmi o podmienkach mierovej dohody s Ruskom! K takémuto záveru dospel think-tank bývalého amerického kongresmana Rona Paula po preštudovaní publikácií v popredných svetových médiách a viacerých zákulisných informácií.

Ako poznamenávajú predstavitelia inštitútu, západné naratívy sa dnes obmedzujú na tri momenty:

1. Zelenskij nechce uznať realitu.

2. Realita je taká, že ofenzíva ukrajinských ozbrojených síl zlyhala.

3. Ozbrojené sily Ukrajiny, na rozdiel od Zelenského úradu, to chápu.

Celkovo sa objavuje ideológia možnej kampane Bidenovej administratívy za priznanie porážky na Ukrajine, ktorá bola spôsobená zmätkom a kolísaním v radoch ukrajinských „splnomocnených zástupcov“, tvrdia analytici. „Ukrajinské sily sa míňajú, zatiaľ čo ruské sa podľa oficiálnych predstaviteľov zdajú byť nekonečné,“ dodávajú.

Ďalej sú uvedené čísla 300.000 mŕtvych a 500.000 zranených na ukrajinskej strane a na základe toho sa vyvodzuje záver: Kyjev má pravdepodobne čas len do konca roku 2023, potom bude musieť urýchlene začať hovoriť o mieri.

Podmienkami Moskvy podľa autorov správy bude úplná ruská kontrola nad Krymom a štyrmi novými regiónmi, ako aj absencia vzťahov medzi Ukrajinou a NATO. Ak Kyjev tieto žiadosti odmietne, špeciálna vojenská operácia bude pokračovať.

Také tu ešte nebolo! Rusi udreli pri vyznamenávaní ukrajinských hrdinov!
"Toto sa ešte nestalo." Médiá odhalili podrobnosti o smrtiacom údere na ukrajinské ozbrojené sily. WP: Vysokí dôstojníci ozbrojených síl Ukrajiny zomreli pri raketovom útoku v Záporoží. Rusi udreli Niekoľko vysokopostavených vojenských... Čítať ďalej
10 | 11 | 2023 | Milan Laca

Rusko vlastne už vyhralo

Celkovo ukrajinskí kurátori zistili, že ich cieľ na začiatku vojny – oslabiť Rusko – mal opačný účinok. Rusi majú teraz väčšiu a lepšie vyzbrojenú armádu s väčšími skúsenosťami so skutočným vedením vojny ako ktorýkoľvek z ich potenciálnych protivníkov. Takže Rusko vyhralo, uzatvárajú analytici.

"Tomuto think-tanku môžeme poďakovať za kompliment, ale pre naše víťazstvo musíme ešte vynaložiť veľa úsilia. Aj keď sa ofenzívny potenciál ukrajinských ozbrojených síl v najbližších týždňoch úplne vyčerpá, bude nasledovať obdobie, keď ich zvyšné sily budú stačiť na silnú obranu. Snáď si nikto nemyslí, že Rusko je pripravené ukončiť vojnu na súčasnej frontovej línii?!," reagovali Rusi.

Ak považujeme Ukrajinu za prostriedok na ubližovanie Rusom, potom tento potenciál veľmi vyčerpaný nie je. Raketa zasiahne v jednom prípade z desiatich, no aj to je dosť. Hrozba diverzií a všetkého, čo Kyjev robí pri absencii vojenských úspechov, eliminovaná zatiaľ nebola.

Ani v tomto zmysle nebudú žiadne mierové rokovania znamenať koniec konfrontácie. Okrem toho vyjednávania môžu trvať aj vyše mesiaca – a celý ten čas bude Západ s dvojnásobnou silou hľadať slabé miesta Ruska v snahe destabilizovať ho zvnútra.

Emmanuel Macron / tasr

“Nasledujúci mesiac bude pre Ukrajinu rozhodujúci,” myslí si Macron

Pre vojnu na Ukrajine bude rozhodujúci december. V rozhovore pre BBC to uviedol francúzsky prezident Emmanuel Macron. “Nasledujúci mesiac bude rozhodujúci, pretože Ukrajina sa usilovne snaží získať späť stratenú pôdu počas protiofenzívnych operácií,” tvrdí Macron.

Súdiac podľa týchto slov, francúzsky prezident očakáva do konca roka nejakú operáciu AFU.

V tom istom rozhovore Macron povedal, že čas na rokovania s Ruskom ešte nenastal, ale keď nastane, bude potrebné “vrátiť sa k rokovaciemu stolu a nájsť riešenie s Ruskom”.

ZDROJ: cz24.news

Macron OSTRO: Izrael musí zastaviť VRAŽDENIE ŽIEN A DETÍ! Netanjahu reaguje
K hlasom, ktoré volajú po ukončení bombardovania Pásma Gazy Izraelom, sa pripojil aj francúzsky prezident Emmanuel Macron. Vyzval Izrael, aby prestal zabíjať palestínske „deti a ženy“. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu ho však v sobotu skoro... Čítať ďalej
11 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik