Hviezdou marketingu Ľuboš Blaha! NOVINÁRI na celom Slovensku mu urobili promo zadarmo!
10 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Ľuboš Blaha sa "nasťahoval" do novej kancelárie - po voľbách sa stal podpredsedom parlamentu. Kým začal úradovať, potreboval upratať. A zábery z tohto aktu sa okamžite stali hitom internetu.  Začal vlajkou EÚ - nahradil ho druhou slovenskou zástavou. Nuž a obraz prezidentky Zuzany Čaputovej hľadí odvtedy na vnútornú dyhu dverí skrine - jej miesto zaujal Blahov obľúbený revolucionár CheGuevara. Zdá sa, že Blaha mal všetko veľmi dobre premyslené! Novinári naleteli a urobili mu promo zadarmo.

"Usmievam sa ako podpredseda parlamentu Blaha použil novinárov v kampani na svoju novú knihu o Che Guevarovi. Úspešne ju odprezentoval na Bibliotéke. Celá “kauza” s obrazom pani prezidentky tak bola len súčasť jeho kampane," hodnotí Blahov počin novinár Karol Lovaš.

"Novinári by si mali dávať pozor, aby nerobili takéto nechcené promo. Chcelo by to menej angažovanosti a aktivizmu. Ten obyčajne reaguje na prvú signálnu. Emočne. A afektívne. Bez toho, aby sme domysleli dopad svojho správania. Prestáva byť totiž jasné, kto tu koho školí. Kto je tu učiteľ a kto žiak," dodal Lovaš.

Vyjadril sa aj spisovateľ Murín

"Prečo vymenil Blaha "odpadovú Zuzanku," za Che Gevaru? To som dnes pochopil na Bibliotéke - geniálny marekting! Len za včerajšok predalo vydavateľstvo SSS 200 výtlačkov jeho knihy o CHe! To nedosiahol žiadny iný stánok," informoval na sociálnej sieti aj spisovateľ Gustávn Murín.

Medzinárodný knižný veľtrh Bibliotéka prináša od štvrtka do bratislavskej Incheby domácu aj zahraničnú literárnu tvorbu, knižné novinky, a tiež bohatý sprievodný program pre dospelých aj deti. V poradí 30. ročník podujatia prezentuje do nedele 12. novembra knižné tituly od vyše 100 vystavovateľov zo Slovenska, Česka, Poľska, Rumunska a z Ukrajiny. 

Podpredseda parlamentu: Do skrine s Čaputovou! KDH: ODVOLAJME HO 

Vo štvrtok sa Ľuboš Blaha "nasťahoval" do novej kancelárie - po voľbách sa stal podpredsedom parlamentu. Kým začne úradovať, potreboval si však upratať. A zábery z tohto aktu sa okamžite stali hitom internetu.

Ak však čakáte, že pán podpredseda NR SR sťahuje metlou pavučiny z kútov, či utiera prach z rámov okien, ste na omyle.

Začal vlajkou EÚ - nahradil ho druhou slovenskou zástavou.

Na polici s knihami trónia knihy ako Smrť generála Lučanského, či Štúrove diela.

Nuž a obraz prezidentky Zuzany Čaputovej hľadí na vnútornú dyhu dverí skrine - jej miesto zaujal Blahov obľúbený revolucionár CheGuevara...

Viac v článku:

Podpredseda parlamentu: Do skrine s Čaputovou! KDH: ODVOLAJME HO (VIDEO)
Vo štvrtok sa Ľuboš Blaha "nasťahoval" do novej kancelárie - po voľbách sa stal podpredsedom parlamentu. Kým začne úradovať, potreboval si však upratať. A zábery z tohto aktu sa okamžite stali hitom internetu. Ak však čakáte, že pán podpredseda NR... Čítať ďalej
02 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik