Brutálna bitka v Nitre: Dominika mala napadnúť partia Ukrajincov
10 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

21-ročného Dominika mali brutálne napadnúť jeho ukrajinskí susedia. Prípad vyšetruje polícia.

V Nitre napadli 21-ročného Dominika. Dobitý mladík po útoku zdieľal svoju fotografiu na sociálnej sieti. K incidentu došlo počas víkendu v bytovom dome v centre mesta. Informuje o tom TV JOJ.

Mladíka mali napadnúť Ukrajinci zo susedného bytu. Muž mal na tvári početné rany. Z incidentu si však pamätá len útržky.

„Rozprával som sa s tými Ukrajincami už keď prišli kamaráti s nejakým postarším pánom. Ten postarší pán do mňa štuchol. Pamätám si pád na schody a prvú ranu,“ opísal udalosť pre noviny.sk napadnutý Dominik.0

Po útoku sa mu podarilo vybehnúť na pešiu zónu, kde mu pomohli dvaja taxikári. So zraneniami skončil v nemocnici. Prípad vyšetruje polícia.

Neskôr na sociálnu sieť zverejnil svoju fotografiu s textom: "Toto si sem pripnem. Tu je vďaka od partie Ukrajincov za to, že ich väčšina Slovákov prijali. Nikdy som proti ním nič nemal, predsalen sú to ľudia ako my. No žiaľ sa medzi nimi najde aj čvarga, ktorá si myslí že sú doma. Prečo utekali pred vojnou? Prečo pozaliezali na Slovensko takýto delikventi, keď dokážu toto robiť Slovákom? Prečo neostali na svojom území a nebojovali za svoju vlasť, na ktorú sú tak hrdý? Prečo táto banánová republika nič s nimi nerobí? A ak robí, tak čo? Prijma ďalších a ďalších? Nikomu neprajem takúto skúsenosť s tými viac neprispôsobivými hajzlami. Osoba na fotke som ja," napísal a zverejnil fotografiu po nepríjemnom incidente.

Polícia koná

Polícia v Nitre začala trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví podľa § 156 ods. 1 Trestného zákona. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie bližšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť,“ povedala hovorkyňa KR PZ v Nitre Jana Šinková.

Poslanec Spišiak o Slovensku: Dá sa to vyriešiť tak, že vytvoríme nanovo Slovenskú republiku
Jaroslav Spišiak do PS vstúpil len na prelome zimy a jari 2023, zato s veľkým mediálnym ohlasom. V slovenskom vtedajšom mainstreame sa prezentoval legalizáciou drog – to má byť jeho protidrogová politika. Menej známe však bolo jeho vyjadrenie v... Čítať ďalej
10 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik