Množstvo domácností si Markízu už viac NENALADÍ
09 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Množstvo slovenských domácností zostane bez viacerých obľúbených televíznych staníc. Čo sa stalo?

Markíza v utorok (7. novembra) poslala dvom telekomunikačným operátorom oznámenie o odstúpení od zmlúv o distribúcii programových služieb. Reč je o spoločnostiach ANTIK Telecom s.r.o. (ANTIK) a DSI DATA, a.s. (DSI DATA). Informoval o tom portál televízie tvnoviny.sk.

Dôležitý dátum

Odstúpením od zmlúv strácajú spomínané spoločnosti práva na distribúciu televíznych staníc skupiny Markíza a tiež prídu o samotný signál k 30. novembru 2023.

Televízia vo vyhlásení tvrdí, že si váži svojich divákov, a preto ich chcela včas informovať, aby nezostali zaskočení.
Čo sa vlastne stalo?

„Dôvodom odstúpenia od zmlúv je pretrvávajúce nedodržiavanie zmluvných podmienok zo strany ANTIK a DSI DATA, ktoré porušuje zmluvné pravidlá týkajúce sa našich televíznych staníc v ich ponukách pre zákazníkov,“ píše sa vo vyhlásení.

„Markíza sa dlhodobo snažila s oboma subjektmi v priebehu roku komunikovať a upozorňovala ich na porušovanie dohodnutých zmluvných podmienok. Keďže sme zo strany dotknutých spoločností nevideli záujem urovnať porušovanie zmluvných vzťahov, sme nútení pristúpiť k tomuto kroku,“ vysvetľuje generálny riaditeľ skupiny Markíza Peter Gažík.

Zdroj: Dnes24

Pred medveďmi utekali už aj deti v Bytči
Medvede buď nevedia, že máme už viac, ako mesiac po voľbách, alebo im je jedno, že niektorí politici o nich hovorili, ako o čisto predvolebnej téme. Po Zvolene, Detve, či Ružomberku s nimi majú problém aj v Bytči. Navyše odborníci pripúšťajú aj... Čítať ďalej
09 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik