Beňová ZVOZILA Šimečkove TANEČKY pod čiernu zem... A ŠOKOVALA!
09 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Europoslankyňa Monika Beňová na sociálnej sieti zverejnila niekoľko poznámok k domácej politike a najmä k predstaviteľom a kritike opozície. "Absolútne nesúhlasím s názormi predstaviteľov PS a mimoparlamentnej strany Demokrati o porušovaní pravidiel právneho štátu na Slovensku po nástupe novej vlády. Práve naopak, princípy právneho štatu boli demolované počas posledného 3,5 roka," konštatuje smeráčka. Upozornila však aj na šokujúcu skutočnosť!

Princípy právneho štatu boli podľa Beňovej počas posledného 3,5 roka demolované vyšetrovateľmi, Prezídiom PZ a ÚŠP. Jediným cieľom bola likvidácia Smeru a Hlasu, ako aj nepohodlných sudcov či vyšetrovateľov.

"Je absolútne bezprecedentnou hrubosťou, že vyšetrovateľom obvineným z páchania trestnej činnosti bol udelený vymyslený status oznamovateľov trestnej činnosti. Dnes stoja mimo služby a verím, že zákon bude na nich platiť. A je smiešne, keď tí, čo posielali kukláčov vykopávať dvere sa dnes sťažujú na zákonný postup v akejkoľvek oblasti," krúti hlavou politiška.

Podľa Beňovej slov je neuveriteľné, že poslanci opozície dnes hovoria o porušení princípov právneho štátu a podsúvajú použitie článku 7 proti vlastnej krajine.

ZÚFALÝ POKUS ZÚFALÝCH POLITIKOV! (VIDEO)
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) vníma trestné oznámenie strany SaS, podané v súvislosti s postavením tzv. čurillovcov mimo služby, ako "zúfalý pokus zúfalých politikov v snahe získať mediálnu pozornosť". V reakcii pre TASR deklaroval,... Čítať ďalej
09 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Šimečka sa mýli

"Mýli sa aj predseda PS M. Šimečka, keď sa snaží prirovnávať Slovensko k Maďarsku. Maďarsko aj Slovensko majú v zmysle pravidiel absolútne suverénnu pozíciu a tieto Šimečkove “tanečky” len dokazujú, ako dramaticky nechápe, že Vláda SR sa na dodávkach zbraní a munície NEMUSÍ podieľať, nakoľko ide o biletarelálne dohody," prízvukuje.

Predseda vlády SR o tejto pozícii informoval už minulý týždeň na summite v Bruseli predsedníčku EK a následne ju zopakoval aj vo svojom vystúpení na zasadnutí Rady EÚ. "Predseda PS si zrejme nevšimol, že nikto z toho neomdlel ani nikto Predsedu vlády SR za toto rozhodnutie nekritizoval, nesedel ani nikde “v kúte” práve naopak. A postupne sa mení aj paradigma a začínajú sa objavovať informácie, že viecerí diplomati už hovoria o mierových rozhovoroch," upozorňuje Beňová, ktorá to má ako europoslankyňa z prvej ruky.

Ficova reakcia na PS: Šimečka je len OTROKOM MÉDIÍ! Rež a rúbaj do krve, po smeráckej kotrbe (VIDEO)
Premiér Robert Fico v pondelok podvečer zverejnil video s reakciou na tlačovú konferenciu opozičného Progresívneho Slovenska. Fico prízvukuje, že líder PS Michal Šimečka je len otrokom nepriateľských médií a mimovládnych organizácií. "Pozerajúc na... Čítať ďalej
06 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Najzásadnejšia poznámka

"Počas 20 rokov v EP som nikdy moju vlasť nekritizovala, zažila som tu viaceré vlády ale nikdy som nenadávala a nekritizovala SR. A toto očakávam nielen od poslancov EP za SR, ale aj od našich diplomatov. Tí sú totiž reprezentantmi a zástupcami SR a nevhodné poznámky niektorých sú ďaleko nad rámec “politického názoru”," pripomína všetkým politička.

Upozorňuje, že diplomatická služba je misia. Ich povinnosťou je stáť na strane Slovenska a nevyjadrovať sa na adresu vlády, NR SR či politiky štátu kritickým či inak nevhodným sposobom. Ani v kuloároch ani v small talkoch! Ak s ňou nesúhlasia, nech sa páči, možu sa vzdať funkcie.

Opozičné strany chcú trestať Slovensko!

"Prežila som v EP roky, počas ktorých moja strana bola vo vláde ale aj tie, počas ktorých bola v opozícii. Vždy to však bolo Slovensko, ktoré tu reprezentujeme. Volanie po represiách voči Slovensku zo strany EK ktoré tu podsúvajú od volieb politici porazených strán je volaním proti vlastnému štátu. A naši občania by to mali vedieť," šokuje Beňová.

A my len dúfame, že sa v blízkom čase dozvieme, ktorý opozičný politik nás Slovákov chce potrestať. A hlavne za čo.

Príslušníci Policajného zboru, ktorí sú obvinení z úmyselných trestných činov, budú na základe rozhodnutia ministra vnútra pozbavení výkonu služby
Minister vnútra Slovenskej republiky po nástupe do funkcie a po dôkladnom oboznámení sa s problematikou vzťahujúcou sa k príslušníkom Policajného zboru, ktorým bolo vznesené obvinenie pre podozrenie zo spáchania trestného činu, zdôraznil, že bude... Čítať ďalej
09 | 11 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!