Generál Viktorín: Smiešni, smutní, úbohí a bezobsahoví nahlas kričia
09 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Začala sa nová doba. Výsledky volieb zmenili pomer síl na Slovensku a zrazu tí, čo robili najväčšie neprávostí kričia. Žeby zacítili, že sa blíži spravodlivosť? Že sa dokonca nebezpečne priblížila k nim? Je to vcelku možné a vôbec ma to neprekvapuje. Lebo vedia čo napáchali. A vieme to aj my," píše generál Jozef Viktorín na sociálnej sieti (Republika).

Ja sa držím pravidla, že za všetko dobré treba byť vždy vďačný, ale zároveň ku všetkému zlému sa treba postaviť nekompromisne a rázne, vysvetľuje generál Viktorín.

Viktorín je presvedčený, že je skutočne jedno či ide o Matoviča, Naďa, Miklca, Hegera, Sulíka, alebo kohokoľvek z ich tábora.

Musia podľa neho pochopiť, že ich trojročné divadelné vystúpenie o demokracii sa skončilo a nastúpila realita.

"Prišla hodina pravdy o tom kto sú, čo predstavujú a koho záujmy presadzujú. Ako prví ich demaskovali voliči a aj ich 'ocenili'. Teraz je na rade politika, ktorá ich bude 'šacovať'," dodáva Viktorín.

Čo je však podľa neho isté je, že doba do ktorej vstupujeme má k spomínanej demokracii určite bližšie než dokážu spomínaní páni vstrebať.

"Hovorím o tom, že v systéme skutočného rešpektovania demokratických výsledkov je bežné, že po voľbách neodchádzajú len ministri, ale aj ich najbližší spolupracovníci. Je smiešne a úsmevne, ako zároveň aj smutné, keď sa ozve PS a hlavne jeho málo kompetentný predseda Šimečka. Miesto toho, aby verejne vysvetlil svoje osobné prepojenie na Nadáciu otvorenej spoločnosti, tak blúzni o narušení princípov právneho štátu a touto tézou straší verejnosť," zdôrazňuje Vitkorín.

"Takto teda vyzerá aktuálna opozícia - smutno, smiešne, úboho, nekonzistentne a hlavne bezobsahovo. Ale kričia hlasno. Pritom však nestíhajú vnímať realitu a teda nepochopili, že občania si vo voľbách vybrali a jasne vyjadrili, čo si želajú. A kto toto nevie prijať, ťažko sa môže radiť k demokratickým politikom a mal by asi radšej opustiť politický ring," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik