Štefana Harabina prijal arcibiskup Ján Orosch
07 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Národný kandidát na prezidenta SR, bývalý predseda Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin mal v utorok tú česť, že ho prijal na osobné stretnutie J. E. Mons. Ján Orosch, arcibiskup trnavský v súvislosti s jeho s oficiálne ohlásenou kandidatúrou na post prezidenta Slovenskej republiky v roku 2024. Obaja sa zhodli, že podstatou našich národných záujmov je zachovanie existencie slovenského národa so svojou kultúrou, mravnosťou a históriou.

"Predstavil som mu môj program, ktorý je orientovaný na konsolidáciu a stabilizáciu spoločnosti prostredníctvom dodržiavania našej Ústavy a zákonov, ktoré sú s ňou v súlade, na ochranu práv a slobôd všetkých občanov a na tradičné humánne kresťanské hodnoty nášho národa." Uviedol Harabin na sociálnej sieti s tým, že obaja sa zhodli, že podstatou našich národných záujmov je zachovanie existencie slovenského národa so svojou kultúrou, mravnosťou a históriou.

Zdroj: TG Štefan Harabin

Rodina ako základ spoločnosti

Doplnil, že rodina a jej ochrana tvorí základ našej spoločnosti, rastu a životnej perspektívy nášho národa. "Rodina si preto zaslúži osobitné zákonné postavenie a ochranu zo strany štátu. Slovensko má záujem na perspektíve rastu zdravej a vysoko vzdelanej populácie sebavedomej, hrdej na svoju históriu, kultúru a mravné hodnoty. Spoločným záujmom všetkých našich občanov je štátna suverenita Slovenskej republiky, zdravá ekonomika a hospodárstvo, dobré medzinárodné vzťahy a mierová existencia Slovenska." 

Arcibiskup Orosch napísal slová, za ktoré ho „ktosi“ chce umlčať. Slováci ale stoja za ním
Kto nejde s nami ide proti nám! Citát z Biblie si privlastnili súčasní slovenskí koaliční politici, vrátane prezidentky Čaputovej natoľko, že akýkoľvek odklon z nimi hlásanej ideológie je považovaný za hoax, nactiutŕhanie či niečo neakceptovateľné.... Čítať ďalej
06 | 11 | 2022 | Tibor Malý

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

A