Krvavá DRÁMA v slovenskej krčme! Mladík s NOŽOM v ruke zranil troch ľudí
07 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Iba 17-ročný chlapec útočil s nožom v ruke v jednej zo slovenských krčiem. Zranil viacero ľudí.

Trenčianski kriminalisti obvinili 17-ročného mladíka zo zločinu ublíženia na zdraví a prečinov výtržníctva a nebezpečného vyhrážania. Na terase reštaurácie v Dubnici nad Váhom zranil v nedeľu (5. 11.) večer nožom dvoch ľudí, ďalšieho muža fyzicky napadol a kopal na zemi. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

S nožom ho raz bodol do ľavého ramena so slovami "dopichám Ťa celého“.

"Na terase pohostinstva sa snažil 46-ročný muž upokojiť potýčku dvoch žien. Počas toho k nemu pristúpil obvinený s nožom v ruke a trikrát ho bodol do brucha. Následne fyzicky napadol ďalšieho 17-ročného mladíka a bodol ho nožom do ramena," informovala hovorkyňa.

Napadol aj ďalšieho

„Útočník potom napadol aj 33-ročného muža a to tak, že ho opakovane udrel päsťou do oblasti tváre, pričom po páde poškodeného na zem pokračoval v útoku kopaním do chrbta. Následne z miesta činu ušiel,“ opisujú muži zákona.

Polícia okamžite rozbehla pátranie a útočníka už na druhý deň zadržala.
Čelí obvineniu

„Polícia po vykonaní výsluchu svedkov udalosti a ďalších potrebných procesných úkonov dospela k záveru, že má dostatok podkladov k tomu, aby mohlo byť voči útočníkovi vznesené obvinenie. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Trenčín vzniesol obvinenie 17-ročnému mladíkovi zo zločinu Ublíženie na zdraví v štádiu pokusu v súbehu s prečinom Výtržníctvo a prečinom Nebezpečné vyhrážanie. Zároveň podal podnet na jeho vzatie do väzby,“ píše polícia na sociálnej sieti.

Na rozhodnutie súdu teraz mladík čaká v cele policajného zaistenia.

Legenda sa vracia! Film Perinbaba a dva svety
Presne o mesiac 7. decembra vstúpi do slovenských kín Perinbaba a dva svety, najočakávanejší slovenský film posledných rokov. V utorok zároveň začal predaj lístkov na pokračovanie rozprávky z dielne legendárneho režiséra Juraja Jakubiska.... Čítať ďalej
07 | 11 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik