Veštkyňa Laiferová vidí svetlo na konci tunela: BUDE LEPŠIE! (FOTOGALÉRIA)
06 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Do osemdesiatky jej chýbajú len dva roky, no  lekárka, speváčka a veštkyňa Marcela Laiferová je pre svoje predpovede vyhľadávaná aj mnohými prominentnými Slovákmi. Pre Plusku nazrela do tajov hviezd a prezradila, čo nás čaká v budúcom roku.

Speváčka si myslí, že v budúcom roku sa vyrieši množstvo vecí vďaka vyjednávaniu medzi ľuďmi. Žiačke Vilmy Jamnickej planéty prezradili, že lepšie to bude aj s financiami. Laiferová, ktorá je dvojnásobnou vdovou, sa voči odchodu z tohoto sveta vyjadruje veľmi opatrne, až s rešpektom.

Bude to v suchu

„Malo by byť viac slnečných dní a viac sucho, menej dažďa. Teda viac slnka ako vody. Neberte to však ako predpoveď, že to tak bude. Myslím si, že budúci rok sa veľa vecí vyrieši. Bude sa jednať. Ľudia budú spolu sedieť a budú sa dohadovať ako ďalej,“ predznačila Laiferová s tým, že možno to nebude celkom o počasí.

Známa speváčka: Čaká nás rok boha Marsa. Boha vojny a nepokojov
77-ročná Marcela Laiferová nie je len lekárka a speváčka, jej koníčkom je aj predpovedanie budúcnosti z hviezd, voči ktorým má veľký rešpekt. Tvrdí, že nás čaká rok Marsu - boha vojny. Ten "sľubuje" búrlivé a nestále časy. Mala skvelú... Čítať ďalej
03 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Jamnickej žiačka

„Zdá sa, že budúci rok by mohlo byť aj viac peňazí, pretože Jupiter vstúpil do súhvezdia býka. A to je dobré v oblasti financií. Jupiter je planétou šťastia, to sú tie pozitívne veci,“tvrdí veštiaca speváčka a nezabúda pripomenúť, že kto pozná históriu vie, že všetko, čo sa deje, tu už bolo, že vlastne žijeme v cykloch. „Čítať vo hviezdach“ sa naučila od dlhovekej herečky Vilmy Jamnickej, ktorá sa svojim veštením preslávila hlavne na sklonku života a mnohí divadelní kolegovia potvrdili, že jej predpovede sa veľakrát splnili.

Facebook / Marcela Laiferová
Facebook / Marcela Laiferová
Facebook / Noro Meszároš
Facebook / Ensana Health Spa Hotels
Facebook / Marcela Laiferová
Laiferová bývala aj jednou z hviezd pesničkovej súťaže Repete v 90-tych rokoch
Laiferová bývala aj jednou z hviezd pesničkovej súťaže Repete v 90-tych rokoch
Screenshot z YouTube
Screenshot z YouTube
Laiferová bývala aj jednou z hviezd pesničkovej súťaže Repete v 90-tych rokoch
O smrti s rešpektom

„Je to energia, ktorá ostáva. Telo je samozrejme hmotné, to odchádza. Tá energie ale zostáva. Trošku som sa tým zaoberala. Spoznala som jedného vedca v Prahe, ktorý o tom prednášal na univerzitách v Moskve a v Londýne. Viete, existujú veci, o ktorých nie je treba hovoriť. Treba o tom hovoriť len v úzkom kruhu, mnohé veci sa totiž dajú zneužiť,“dodala speváčka s veľkou zdržanlivosťou voči tejto téme.

Vanga mala pravdu: Deti bez tehotenstva môžu byť realitou (VIDEO)
Ak sa vám slová jasnovidky Baby Vangy o tom, že deti budú prichádzať na svet bez tehotenstva zdali absurdné, tak spisovateľ a vedec Gustáv Murín na svojom Facebooku zverejnil video, ktoré varuje pred „neoliberálnou zvrhlosťou“, na ktorú sa chystá... Čítať ďalej
05 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!