SVET TO POTREBUJE VEDIEŤ! Wonder Woman plánuje PREMIETAŤ ZVERSTVÁ Hamasu
06 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Wonder Woman - izraelská herečka Gal Gadot plánuje premietať zábery poskytnuté Izraelskými obrannými silami (IDF), ktoré ukazujú zverstvá spáchané teroristami Hamasu, keď 7. októbra vstúpili do Izraela a začali barbarskú kampaň znásilňovania, vrážd a masových únosov, informuje portál Breitbart.

Izraelská spravodajská stanica 124 uvádza, že hollywoodske premietanie 47-minútovej sekvencie sa má konať pred špeciálne vybraným publikom, v ktorom budú predstavené celebrity a prominentné osobnosti.

Video je hlboko znepokojujúce

Oscarový režisér Guy Nattiv, ktorý stál na čele tejto iniciatívy, pre 124 prezradil: „Gal Gadot a jej manžel Yaron Varsano to umožnili."

Zdroj foto: Instagram Gal Gadot

Konkrétne podrobnosti týkajúce sa dátumu a potvrdeného zoznamu hostí sa ešte musia dokončiť. V pláne je jedna projekcia spočiatku pre 120 divákov s možnosťou ďalších premietaní v závislosti od záujmu, ktorý vyvolá.

Je známe, že obsah videa je hlboko znepokojujúci. Zábery si už pozreli stovky zahraničných novinárov a členov izraelského Knesetu.

Oficiálne premietania záberov zobrazujúcich zverstvá spáchané počas teroristického útoku Hamasu sa tento týždeň konajú oddelene v Los Angeles a New Yorku.

RODINNÝ ROZBROJ kvôli Izraelu: Jon Voight kritizuje svoju dcéru Angelinu Jolie
Oscarový herec Jon Voight pokarhal svoju dcéru Angelinu Jolie za jej odsúdenie Izraela. Tvrdí, že nevie pravdu. Trvá na tom, že nemôže existovať spolužitie so „zvieratami“ z Hamasu, ktoré chcú „vymazanie Židov a kresťanov“ zo zeme", informuje... Čítať ďalej
06 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vydávanie svedectvo o masakre zo 7. októbra

Medzi pozvanými účastníkmi správy Wrap sú vybraní zástupcovia tlače a filmového priemyslu. Premietanie bolo označené ako „Vydávanie svedectvo o masakre zo 7. októbra“. Jedna z projekcií sa bude konať v Múzeu tolerancie už túto stredu, len na pozvanie.

Podľa správ z médií je známe, že zábery sú násilné, vrátane videa vraždy, sťatia hláv a masového znásilňovania Židov. Väčšinu z toho natočili teroristi Hamasu počas svojho útoku na Izrael. S organizáciou premietaní pomáha Americký židovský výbor a Liga proti hanobeniu.

Členovia izraelského parlamentu, Knesset, sa rozplakali a boli viditeľne znepokojení pri prezeraní nespracovaných záberov z teroristického útoku palestínskeho Hamasu.

Nattiv, ktorý režíroval životopisný film Golda Meir Golda vydaný začiatkom tohto roka, zdieľal v nedeľu na sociálnych médiách upravený obrázok pozvánky. Pod svoj príspevok napísal: „Pretože svet to potrebuje vedieť."
 
 

 

Záznam bol prvýkrát ukázaný malej skupine medzinárodných novinárov mimo Izraela 27. októbra. V tom čase krajina nemala v úmysle zverejniť zábery z úcty k obetiam a ich rodinám.

Vo filme je aj masaker na hudobnom festivale Nova, vrátane záberu tiel v bielych vreciach na telo naskladaných vedľa seba, ako aj klipov, na ktorých Hamas strieľa do prenosných toaliet a bombových krytov, kde sa skrývali Izraelčania.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Guterres ZHROZENÝ: Izrael bombardoval konvoj SANITIEK!
Izraelská armáda v piatok bombardovala konvoj sanitiek neďaleko najväčšej nemocnice v Gaze, pričom tento útok „vydesil“ generálneho tajomníka OSN Antónia Guterresa. "Z útoku som zhrozený“! Sanitka - zámerný cieľ Útok si podľa palestínskej... Čítať ďalej
06 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik