Ďalšia štúdia POTVRDILA: Táto "SUPERVAKCÍNA" môže seniorom vážne poškodiť zdravie! (VIDEO)
06 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Seniori pozor! Americká vládna agentúra na kontrolu, bezpečnosť a reguláciu potravín, liekov a liečiv (FDA) tvrdí, že skombinovať v krátkom čase vakcínu proti chrípke a covidu nie je dobrá voľba. Kým na Slovensku sa o týchto štúdiách nehovorí, v zahraničí pred touto zlou kombináciou varujú aj médiá. Informácia Dr. Johna Campbella pritom vôbec nie je nová.

Video, v ktorom o nej Campbell hovorí, pochádza ešte z marca 2022. FDA (obdoba slovenského ŠÚKL-u) preto odporúča minimálne dvojtýždňový časový rozdiel medzi podaním vakcíny proti chrípke a covidu.

Výsledky pritom pochádzajú z druhej štúdie. Jej závery podľa Campbella hovoria o tom, že kombinácia vakcíny proti chrípke a covidu, u seniorov prináša zvýšené riziko mozgovej mŕtvice. Ešte v roku 2021 prof. Jarčuška tvrdil, že žiadne riziko v takomto prípade nehrozí, pretože si s tým organizmus poradí. FDA štúdie však hovoria o tom, že nie každý organizmus.

Napriek týmto informáciám FDA stále odporúča nechať sa očkovať. Dôležité je, aby bol medzi jednotlivými očkovaniami minimálne dvojtýždňový odstup. Dôkazov proti „super vakcíne“ zatiaľ nie je dostatok, no štúdia Nórskeho inštitútu zdravia hovorí o závažných gynekologických ochoreniach, ktoré sa po podaní „super vakcíny“, teda kombinácii očkovaní, vyskytli. Napriek tomu sú vakcíny, za ktoré neprebral zodpovednosť ani výrobca, sa stále používajú.

Námestie v Budapešti recitovalo Chalupkovo Mor ho! (GALÉRIA + VIDEO)
Maďarské občianske organizácie zverejnili pozvánku na medzinárodný protest do Budapešti, aby sme spoločnými silami zabránili podpísaniu zmluvy medzi Maďarskom a WHO. Udalosti, ktorá mala upozorniť na prípravu ďalšieho zotročenia ľudstva, sa napriek... Čítať ďalej
05 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!