Zelenskyj znova straší Európu. Rusko zaútočí! Zaberie to?
07 | 11 | 2023 I Milan Laca

Zelenskyj: Ak nás Rusko všetkých zabije, zaútočí na krajiny NATO.

Prezident Volodymyr Zelenskyj varuje, že nebezpečným „alternatívnym“ pokračovaním podpory Ukrajiny západným krajinám by mohol byť útok Ruska na niektorú z krajín NATO.

Bojte sa!

Zelenskyj v rozhovore pre program „Stretnutie s tlačou“ na televíznom kanáli NBC vyhlásil:  "Ak nás Rusko všetkých zabije, zaútočí na krajiny NATO a vy tam pošlete svojich synov a dcéry. A bude - prepáčte, ale cena bude vyššia."

Nadišiel koniec? Zelenskyj ho nechce vidieť!
Zelenskyj sa hádal so Zalužným o „mŕtvej situácii“ na fronte. Ukrajinský prezident odmietol považovať situáciu na fronte za patovú. Spory vo vedení Prezident Volodymyr Zelenskyj v komentári k článku hlavného veliteľa Ozbrojených síl Ukrajiny... Čítať ďalej
05 | 11 | 2023 | Milan Laca

Podporte nás 

Podľa Zelenského je dôležité, aby ukrajinskí spojenci naďalej poskytovali podporu, keď Kyjev bráni spoločné hodnoty, ako je demokracia.

Zbrane, zbrane...

Zelenskyj tiež zopakoval svoje výzvy na viac systémov protivzdušnej obrany z USA, pričom poznamenal, že Ukrajina potrebuje najmä drony, ktoré dokážu útočiť a zhromažďovať spravodajské informácie. Ukrajina, podľa neho, začala vyrábať nejaké drony, no potrebuje ďalšie. Bez takejto pomoci bude pre Ukrajincov ťažké „urobiť krok vpred“, povedal prezident.

Výzva na záchranu

"Musíme zachrániť našu krajinu. Preto je jednou z ciest spoločná výroba zariadení protivzdušnej obrany." Ale v tomto čase, počas našej spoločnej výroby, náš odkaz svetu, Spojeným štátom, Európe, Ázii - dajte nám nejaké systémy protivzdušnej obrany". 

"Zázračná" zbraň pre Kyjev. Doviezli ich potajomky (VIDEO)
Spojené štáty tajne odovzdali obrnené vozidlo Assault Breacher Ukrajine. Forbes informoval o tajnom prevoze obrnených vozidiel Assault Breacher ukrajinským ozbrojeným silám zo Spojených štátov. Potichy ich doviezli Spojené štáty odovzdali bez... Čítať ďalej
04 | 11 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!