TRUBAN Z PS sa chytil na lep ako malý chlapec! Bráni sa útokom!
05 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Progresívne Slovensko (PS) chce iniciovať mimoriadnu schôdzu Národnej rady (NR) SR na odvolanie Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD) z pozície ministra vnútra. Avizoval to poslanec z PS Michal Truban v nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza Na telo. Truban tvrdí, že Šutaj Eštok porušil zákon. "Len jedna otázka na zamyslenie, smeje sa pod nosom Peter Pellegrini, predseda parlamentu a predseda strany Hlas - SD a reaguje na Trubana, ktorý sa úplne strápnil a sadol na lep Petrovi Pellegrinimu ako malý chlapec.

"Je vôbec možné zvolať schôdzu na vyslovenie nedôvory ministrovi vnútra Matúšovi Šutajovi Eštokovi, ktorý zatiaľ, ako aj celá vláda ešte žiadnu dôveru od parlamentu ani nedostali?" Vysmial Peter Pellegrini, predseda strany HLAS - SD a predseda parlamentu SR, Michala Trubana, poslanca NR SR, za stranu PS.

Zároveň vo videu dodal, že dúfa, že si Truban jeho slová vypočuje.

VIDEO v článku:

TRÁPNY TRUBAN A PS! Peter Pellegriny sa smeje! (VIDEO)
Progresívne Slovensko (PS) chce iniciovať mimoriadnu schôdzu Národnej rady (NR) SR na odvolanie Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD) z pozície ministra vnútra. Avizoval to poslanec z PS Michal Truban v nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza Na telo.... Čítať ďalej
05 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Stalo sa!

Truban si ich nielenže vypočul, ale ako malý chlapec sadol na lep Pellegrinimi a bránil svoju trápnosť a hlúposť útokom na stranu HLAS - SD.

ODPOVEĎ A OTÁZKA PRE PETRA PELLEGRINIHO

"Peter Pellegrini sa ma z vládnej limuzíny pýta, ako chceme odvolávať jeho ministra Šutaja Eštoka z vlády, ktorá ešte nemá dôveru parlamentu. Nuž jednoducho: v prvom kroku od nás ich vláda aj „vďaka“ výkonu ministra vnútra žiadnu dôveru nedostane a ak si ju spolu s Ficom, Dankom a Tarabom aj tak vyslovia, tak budú mať obratom na stole podpisy za mimoriadnu schôdzu na jeho odvolanie. Pretože si takúto pozornosť plne zaslúži," odpovedá Truban Pellegrinimu. 

"Ale ja mám pre Vás pán Pellegrini menej banálnu otázku: Pred voľbami ste pekne rozprával o tom, ako chcete v akejkoľvek vláde garantovať, že sa nevrátia staré smerácke „maniere“. Tak by ma zaujímalo, čo proti tomu urobíte, keď je váš vlastný podpredseda hlavný čistič a prevádzkar starých smeráckych manierov," bráni sa útokom Truban z PS.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik