ŠOKUJÚCE! Katolícky farár od HLUČNÝCH MILOSTNÝCH HRÁTOK k PODVODOM
06 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Farár podviedol rodinu s tromi malými deťmi! Portál Startitup priniesol šokujúci príbeh. Jeho hlavným aktérom je katolícky kňaz, ktorý si dokonca oficiálne zmenil meno, pretože ho poznalo celé Slovensko. Bol totiž známy svojimi hlučnými milostnými hrátkami. Teraz dokonca oklamal rodinu pri predaji domu, ktorá zostala s tromi deťmi na mizine.   

Jeho príbeh odštartoval hlučný sex   

V roku 2021 televízia JOJ odvysielala reportáž o smilnom farárovi, ktorý svojimi milostnými hrátkami otravoval susedov. Tí nemohli spávať, pretože ich rušili zvuky z bytu nad nimi. Boli neznesiteľné. Najprv si mysleli, že to tak vŕzga nábytok, no neskôr vysvitlo, že ide o iný „problém“.

Chcela len viac priestoru pre svoju rodinu

Pani B. sa rozhodla kúpiť dvojgeneračný dom. Má totiž tri malé deti, z ktorých jedno trpí autizmom. V dome s ňou a jej mužom mala žiť aj jej matka.  

Farár predal žene „mačku vo vreci“

Od začiatku tam nebolo čosi v poriadku. Napríklad už len skutočnosť, že sa maklér vyhrážal a tlačil na podpis kúpnej zmluvy. Neskôr prezradil, že prístavba a garáž stojí “na čierno”. To znamená bez potrebných povolení. Stavebný úrad napriek tomu stavbu skolaudoval, pretože tam pracoval brat majiteľa domu. Ani to však pani B. neodradilo od kúpy. 

Musela si požičať

Pani B. zaplatila majiteľovi prvú splátku vo výške 69 000 eur, banka od nej žiadala vyplatenie peňazí vo výške 42 500 eur, aby mohli na zvyšnú časť kúpnej ceny čerpať plánovaný úver. Rodina však takú sumu nemala, a preto im maklér navrhol, aby si požičali peniaze, ktoré už poslali majiteľovi nehnuteľnosti. Ten súhlasil s podmienkou, že vznikne notársky zápis s exekučnou doložkou. Chcel sa poistiť, aby sa mu peniaze vrátili. Transakcia napokon prebehla, informoval Startitup.

Zúfalá rodina možno o dom príde

Majiteľ však požiadal o vrátenie zvyšnej sumy skôr, ako to bolo pôvodne dohodnuté. Okrem toho sa ukázalo, že dom je neobývateľný. Hrozí totiž zrútenie strechy. Majiteľ na reklamáciu údajne reagoval iba nadávkami. Do hry vstúpil exekútor, ktorý dal bankový účet matky poškodenej, cez ktorý prebehla transakcia, zablokovať a rodina zostala bez finančných prostriedkov. Oklamanej rodine teraz pomáha dostať sa z problémov advokátska kancelária.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik