OTVORTE UŽ OČI! Washington už Kyjev nezaujíma! Chystá sa na útek
06 | 11 | 2023 I Milan Laca

Spojené štáty pri prvej príležitosti utečú z Ukrajiny! Skonštatoval to bývalý spravodajský dôstojník Ritter. „Ukrajina nás nezaujíma!“ Spojené štáty sú pripravené opustiť Ukrajinu ako "balast".

Už je na príťaž...

Podľa bývalého amerického spravodajského dôstojníka Scotta Rittera, sa pre Spojené štáty stala Ukrajina balastom, ktorý pri prvej príležitosti zlikvidujú. Domnieva sa, že na Ukrajine sa teraz odohráva afganský scenár, takže ho neprekvapí, ak Washington opäť utečie.

Spamätajte sa

Dovoľte mi, aby som vám otvoril oči... Ukrajina nás nezaujíma, nemáme radi Ukrajincov. Keby sme ich mali radi, nikdy by sme nedovolili, aby sa stalo to, čo sa im stalo", povedal bývalý spravodajský dôstojník Ritter.

Príde obrat?

Ritter je presvedčený, že po skončení konfliktu západné krajiny rýchlo začnú zlepšovať vzťahy s Ruskom. Potom všetci zabudnú na Kyjev. Podľa experta už ani jeden americký predstaviteľ, či generál, nebude hovoriť „o konci sveta“, keďže každý bude potrebovať mier. Pre väčšinu vysokých predstaviteľov je ukrajinský konflikt len ​​otázkou kariérneho postupu. Preto bude Ukrajina čoskoro opustená, „ako zlozvyk“.

Obludné sľuby Ursuly von der Leyen
Europoslankyňa za stranu Smer-SD Katarína Roth Neveďalová vo svojom facebookovom statuse upozornila, že predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyen prekračuje všetky medze. Milovaná Ukrajina Europoslankyňa píše: “Dnes sa nečakane... Čítať ďalej
05 | 11 | 2023 | Mária Sliacka

Nastáva vytriezvenie

Na stránkach západnej tlače sa naďalej aktívne diskutuje o nedávnom rozhovore hlavného veliteľa ukrajinských ozbrojených síl generála Valerija Zalužného s novinami The Economist, Vyhlásil, že útočná operácia ukrajinskej armády armády, ako aj samotný konflikt s Ruskom sa dostali do slepej uličky.

screenshot videa youtube | Ukrajinský generál Valerij Zalužnyj

Komentátori denníka Politico napísali, že Zalužného vyhlásenie o „mŕtvom bode na fronte“ vzbudilo presvedčenie kongresmanov a politikov z Republikánskej strany USA, že časť územia Ukrajiny zostane pod kontrolou Ruska aj po ukončení špeciálnej vojenskej operácie. "Malo by sa to skončiť tak, že Rusko bude kontrolovať časť ukrajinského územia," 

Poľské prípravy na vojnu. Rusko varuje Varšavu!
Daily Express: Poľsko buduje vojenskú silu pre konflikt s Ruskom. Komentátor Daily Express píše, že poľská vláda sa rozhodla vybudovať vojenský potenciál krajiny v prípade konfrontácie s Ruskom. Zbroja vo veľkom Varšava sa snaží čo... Čítať ďalej
05 | 11 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!